Kleinschalige glampings in Frankrijk

Geniet van rust en comfort op een kleinschalige glamping in Frankrijk. Ontdek 5 kleine campings met prachtige lodge- en safaritenten.

Camping Pré Fixe ★★★★

Glamping-liefhebbers opgelet, onze lodges zijn voor jou gemaakt! Een zonsopgang boven de Pyreneeën, een dutje in de schaduw van de bomen, een familie ontbijtje op je eigen terras, zoveel authentieke geneugten om van te genieten op Camping Pré Fixe!

Bekijk Camping Pré Fixe

Vodatent Camping Fargogne ★★

In het prachtige Zuid-Frankrijk vind je Camping Fargogne. Tijdens je verblijf geniet je van rust en prachtige natuur. Op een warme dag kun je heerlijk relaxen aan het zwembad. Maak een mooie wandeling of doe mee met één van de activiteiten op de camping.

Bekijk Camping Fargogne

Castelwood ★★★★

Kom luxe kamperen in een hooggelegen safaritent op dit kleinschalige vakantiedomein in de Dordogne. Castelwood ligt in het hart van het bos van Biron en de tenten beschikken over een 3 meter lang terras, waar je lekker kunt genieten van het buitenleven.

Bekijk Castelwood

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping Les Chamberts

Kleine camping gelegen op het platteland aan de rivier de Drôme in de Rhône-Alpes. Camping Les Chamberts ligt tussen het Massif du Vercors en de Provence in en biedt diverse glamping accommodaties, waaronder lodge- en safaritenten.

Bekijk Camping Les Chamberts

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Aux Lodges du Mas de Nadal

Super-de-luxe lodgetenten op een kleinschalige camping met zwembad en bistro te midden van de oude eikenbomen in de Lot. Geniet van rust, een romantisch verblijf en talloze wandelmogelijkheden in de omgeving van Aux Lodges du Mas de Nadal.

Bekijk Aux Lodges du Mas de Nadal

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Lees ook: