De mooiste kleine campings aan een meer

Een kleine camping aan een meer is ideaal voor iedereen die van zwemmen en vissen in een natuurlijke omgeving houdt. Bekijk 6 mooie kleine campings aan een meer in Frankrijk.

Kleine camping in de Auvergne

Camping l’Air Du Temps is een kleinschalige boerderijcamping aan het meer van Bort-les-Orgues, gelegen in het Parc des Volcans in de Auvergne. Voor wat ontspanning is er een jeu de boulesbaan en tafeltennistafel.

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Kleine camping in de Périgord Noir (Dordogne)

Camping Le Roc de Lavandre is een kleine camping met 65 plaatsen gelegen aan een meertje in het hart van de Périgord Noir. Elke dag kun je ontbijten met vers brood, vissen in de vijver of schilderachtige dorpjes verkennen.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Kleine camping in de Gironde

Camping Le Chêne Du Lac is een kleine camping met ca. 50 plaatsen gelegen in de groene heuvels van de Gironde. De camping ligt aan een heerlijk meertje, waar je kunt zwemmen en relaxen. Ook zijn er gratis kano’s en waterfietsen beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB camping & MyCamping.com

Kleine camping in de Lot

Camping Tente Simone is een kleinschalige camping, gelegen aan een meertje in het hart van de Bouriane-streek in de Lot. De camping heeft een jeu de boulesbaan, ontspanningsruimte, gemeenschappelijke barbecues en een snackbar en terras met uitzicht op het meer.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Kleine camping in de Poitou-Charentes

Flower Camping Côté Lac is een kleine familiecamping gelegen aan een zwemmeertje en op loopafstand van het dorpje Verruyes in de Poitou-Charentes. De camping biedt een cafetaria, campingwinkeltje en leuke activiteiten.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Kleine camping in de Lot-et-Garonne

Camping Les 2 Lacs is een charmante kleine camping in een door bos omgeven vallei. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er twee meren. Het is een paradijs voor iedereen die van zwemmen en vissen houdt.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB camping & MyCamping.com

Lees ook: