Campings aan de Côte d’Azur

Wil je genieten van azuurblauwe wateren, heerlijke zandstranden en mondaine badplaatsen? Ontdek 7 fraaie campings aan de Côte d’Azur.

Luxe familiecamping aan het strand

Sandaya Les Tamaris is een luxe familiecamping met rechtstreekse toegang tot het strand in Frontignan-Plage. Ontspan met een boek op een van de ligstoelen in de zon of drink een cocktail in de Coco Bar.

Prijzen en beschikbaarheid: Vacanceselect, Suncamp, Roompot & MyCamping.com

Luxe camping aan zee

Camping Le Brasilia is een luxe camping gelegen aan de oevers van een rivier en op een paar passen van het strand aan de Middellandse Zee. Strijk neer op een van de ligstoelen of neem een duik in het zwembad.

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, ANWB Camping, LuxCamp & MyCamping.com

Strandcamping met uitzicht op Saint-Tropez

Camping des Mûres in Grimaud is een strandcamping aan zee met uitzicht op Saint-Tropez. Op de camping is van alles te doen. Beoefen bijvoorbeeld sportieve activiteiten zoals fitness, aquagym of beachvolleybal.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Familiecamping aan de Côte d’Azur

Domaine de la Bergerie is een heerlijke camping voor jong en oud, gelegen op 10 minuten van de Middellandse Zee. De camping heeft onder andere een kleine kinderboerderij, verwarmd zwemparadijs en een sauna.

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, LuxCamp, ANWB Camping & MyCamping.com

Rustige camping aan de Côte d’Azur

Camping de Vaudois in Roquebrune-sur-Argens is een rustige camping op 10 minuten van de kust en het strand aan de Côte-d’Azur. De camping heeft een klein zwembad, een bar, gratis WiFi en iedere ochtend vers brood.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping aan het meer La Valette

Camping Leï Suves is een heerlijke camping in Roquebrune-sur-Argens, op 15 kilometer van de zandstranden van Fréjus en Saint-Tropez. Door de ligging meer landinwaarts heb je geen last van de drukke kustwegen.

Prijzen en beschikbaarheid: Villatent, Suncamp, Allcamps, ANWB Camping, LuxCamp, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping met eigen strandje in Saint-Raphaël

Camping La Plage du Dramont ligt aan een eigen strandje met rotsen in Saint-Raphaël. Een paradijselijke plek om te zwemmen, snorkelen, duiken en te luieren aan de Middellandse Zee.

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, ANWB Camping & MyCamping.com

Lees ook: