Campings in Normandië & Bretagne

Geniet van prachtige natuur, historische bezienswaardigheden, indrukwekkende kliffen en uitgestrekte stranden op een camping in Bretagne of Normandië.

Camping aan zee in de Finistère

In het westen van Bretagne, in de Finistère, ligt de prachtige 4-sterrencamping Ar Kleguer. De camping ligt op een unieke locatie met directe toegang tot een fijne zandkreek. Een duik nemen in de zee of wandelen door de bossen: hier kan het allemaal.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping bij de baai van Douarnenez

Camping Le Panoramic is een schitterend gelegen familiecamping op 500 meter van het zandstrand in het natuurpark van Armorique in Bretagne. De camping biedt een prachtig uitzicht over de baai van Douarnenez.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Charme camping in de Calvados

Castel Camping Le Brévedent is een charme camping bij het stadje Le Brévedent in het departement Calvados in Normandië. De camping ligt op het landgoed van een mooi landhuis en heeft een meertje waar je kunt kajakken.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping aan zee in de Morbihan

Camping Les Îles is een gezellige familiecamping in de Morbihan met directe toegang tot een fijn zandstrand aan de zee. Er is een klein zwemparadijs en een restaurant voor een hapje en een drankje.

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps

Kleine camping in Normandië

Kampeer je graag op een kleine camping? Dan is de landelijk gelegen Camping Le Picard in de Calvados wat voor jou. De camping heeft zo’n 50 plaatsen en is de ideale uitvalsbasis om Normandië te verkennen.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping aan zee in Zuid-Finistère

In het zuiden van het departement Finistère ligt de 4-sterrencamping Sandaya Le Kerou. De camping ligt direct aan de stranden van de Atlantische Oceaan en beschikt over een lekker zwembad.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps, Suncamp & MyCamping.com

Camping aan zee in Bretagne

Nog een mooie camping gelegen aan de Atlantische Oceaan in de Finistère is Slow Village Breizh Légendes. De camping biedt directe toegang tot het strand en leent zich uitstekend voor heerlijke wandeltochten.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Lees ook: