Algemene gegevens

Staanplaatsen: 185
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 370 m

Campéole Le Brabois

Camping Le Brabois in Villers-Les-Nancy is een groene camping in de buurt van Nancy in de Meurthe-et-Moselle in de Lorraine met veel sportieve uitdagingen en een kidsclub. De kampeerplaatsen liggen op het met gras begroeide kampeerterrein en zijn ongeveer 100 m2 groot. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting van 6 of 15 ampère. De plaatsen zijn tevens geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen in een tent of caravan kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een van de comfortabele mobilhomes. Het is toegestaan een klein tentje naast uw mobilhomes te plaatsen. Op de camping treft u een snackbar met televisie, afhaalmaaltijden en gezelschapsspellen. Verder is er een restaurant met kinderspeelzaal, een campingwinkel en een wasserette met wasmachine, droger en strijkgelegenheid.

Vervelen is een woord dat ze niet kennen op camping Le Brabois. Zo is er voor kinderen een leuke speeltuin met uitdagende speeltoestellen. In de vakanties en tijdens de maanden juli en augustus kan er volop gesprongen worden in het springkasteel. Sportliefhebbers genieten van het sportveld, basketbalveld, de jeu de boulesbaan en de tafeltennistafels. Verder is er een kleine bibliotheek aanwezig voor kinderen en volwassenen. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping activiteiten in de kidsclub en viermaal per week leuke animatie voor het hele gezin.

Camping in de Meurthe-et-Moselle

Vanaf camping Le Brabois heeft u gratis toegang tot het zwembad van Grand Nancy. Met de ‘Pass Lorraine’ geniet u van kortingen in meer dan 160 toeristische trekpleisters in de Lorraine. En er is van alles te beleven! Ontdek de prachtige stad Nancy, de geboorteplaats van de Art Nouveau en de hoofdstad van de Ducs de Lorraine. Ook het historische park van Brabois en de botanische tuinen zijn een bezoekje meer dan waard. Elke avond op het plein van Stanislas, van half juni tot midden augustus, vindt er een prachtige geluids- en lichtshow plaats, een must see!

We hebben een aantal opties voor Campéole Le Brabois voor je op een rijtje gezet:

Campéole Le Brabois

Frankrijk Lorraine Meurthe-et-Moselle Villers-Les-Nancy

Avenue Paul Muller, 54600 Villers-lès-Nancy

+33 (0)3 83 27 18 28
Duits, Engels, Frans
eind maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.