Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 106

Campéole Trezmalaouen

Campéole Trezmalaouen is een mooie familiecamping gelegen in Bretagne. Deze camping ligt in het noorden van Frankrijk en is daardoor de ideale vakantiebestemming voor in de zomervakantie, maar ook in de meivakantie kan je hier goed terecht. Campéole Trezmalaouen ligt op loopafstand bij de zee vandaan, je hoeft de auto niet te pakken om een dagje naar het strand te gaan. De camping beschikt over ruim 30 ruime kampeerplaatsen en ruim 100 huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties variëren van chalets tot stacaravans en zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Er is een restaurant op de camping waar snacks en simpele maaltijden genuttigd kunnen worden.

Kamperen in Bretagne bij camping Trezmalaouen

Op camping Trezmalaouen kan je je prima vermaken. Er is een leuke speeltuin voor de kinderen en een tennisbaan voor de sportieve vakantiegangers. Natuurlijk is er de mogelijkheid om mooie wandeltochten te maken vanaf de camping en ook fietsen is leuk om te doen in deze omgeving. Neem een frisse duik in de zee of ga met een surfplank het water in. Bezoek een van de mooie stadjes in de Finistère. Deze regio van Bretagne staat bekend om de visserij en als je de kans krijgt is het zeker aan te raden om in een visrestaurant te gaan eten.

We hebben een aantal opties voor Campéole Trezmalaouen voor je op een rijtje gezet:

Campéole Trezmalaouen

Frankrijk Bretagne Finistère Plonévez-Porzay

Route de la Baie 20, 29550 Plonévez-Porzay

+31 (0) 2 98 92 54 24
Engels, Frans
begin juni - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.