Camping du Lac de Grolejac

Caroline en Sébastien heten u van harte welkom op hun camping Lac de Groléjac!

Midden in het hart van de Périgord, op slechts 12 km van Sarlat (Dordogne), geniet je bij Lac de Groléjac in een oase van rust met 95 schaduwrijke kampeerplaatsen omzoomd door heggen. Ontdek de vriendelijke familiecamping met zwembad! Op het 15 hectare grote kampeerterrein kunt u genieten van de weelderige natuur en de frisse buitenlucht.

De gasten van Camping Lac de Groléjac hebben direct toegang (gratis) tot het fijne zandstrand eb kunnen veilig zwemmen onder toezicht van een gekwalificeerde badmeester (juli en augustus). Naast zwemmen is het toegestaan om te vissen in de rivier!

Camping bij Sarlat in de Dordogne

De ideale ligging van Camping Lac de Groléjac maakt het voor u gemakkelijker om de vele geweldige bezienswaardigheden te bezoeken. Geniet van een veilige fietstocht op het fietspad richting Sarlat of langs de rivier de Dordogne naar Souillac (37 km asfaltweg op oude spoorlijnen). Vergeet niet om Sarlat, de middeleeuwse stad, te bezoeken en leef op het ritme van deze straatvoorstellingen in de warme avonden. Neem de tijd om via de verschillende wandelingen op de gemarkeerde paden de charme van de Périgord Noir te ontdekken, het rijke erfgoed, van de prehistorie tot nu, zonder de lokale gastronomie te vergeten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping du Lac de Grolejac bij:

Camping du Lac de Grolejac
Frankrijk Aquitaine Dordogne Groléjac

Le roc percé, 24250 Groléjac

0033 (0)5 53 59 48 70
Engels, Frans
april - half september

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Post hier uw reacties op %s

Blurred map of Europe