Algemene gegevens

Staanplaatsen: 185
Huuraccommodaties: 50
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 358 m

Camping du Viaduc

Camping du Viaduc in Millau is een gezinscamping aan de oevers van de Tarn in het regionaal par les Grands Causses in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Er is een Nederlandstalig animatieteam aanwezig op de camping met leuke activiteiten. In een bebost gebied van 4 hectare liggen de kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers verspreid. Enkele plaatsen liggen aan de oevers van de rivier de Tarn. U geniet van voldoende privacy want de kampeerplaatsen zijn afgebakend en beschikken over een elektriciteitsaansluiting en WiFi. Daarnaast biedt de camping ook huuraccommodaties aan zoals ingerichte tenten en stacaravans. In de snackbar kunt u gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Er is een tweetalig (Frans en Nederlands) animatieteam aanwezig dat leuke activiteiten organiseert voor het hele gezin. Met in de avond natuurlijk een mini-disco. Het zwembad op camping du Viaduc is verwarmd en er is een peuterbad voor de kleintjes. Ook is er een waterglijbaan aanwezig. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en op het springkasteel. In de zomermaanden zijn er ook in de avond allerlei dingen te doen: spektakels, diners en dansavonden.

Gezinscamping du Viaduc in de Aveyron

Camping du Viaduc ligt op enkele minuten te voet van het stadscentrum van Millau. Op de rivier de Tarn kunt u kanoën en canoying. Houdt u van extreme sporten? Probeer dan eens bungeejumpen, via-ferrata of paragliden. Ontdek de indrukwekkende omgeving van de Aveyron en bezoek de Gorges de la Jonte en de Gorges du Tarn. Op enkele meters van de camping ligt een attractiepark waar de hele familie een parcours kan afleggen in de bomen.

We hebben een aantal opties voor Camping du Viaduc (Millau) voor je op een rijtje gezet:

Camping du Viaduc (Millau)

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Millau

121 avenue de Millau Plage, 12100 Millau

0033 (0)5 65 60 15 75
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - september

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Erg leuke camping, super schoon sanitair

    Erg leuke camping, super schoon sanitair. Mooie omgeving. Dichtbij Millau dat was ideaal. Jammer dat de warmwatervoorziening niet helemaal werkte zoals het moet. De rivier was geweldig! Kinderen hebben gezellig spelletjes gespeeld met anderen.

    Gereisd met oudere kinderen 11+ jaar in juli en augustus 2017.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.