Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 172

Camping La Belle Henriette

Camping La Belle Henriette in La Tranche-sur-Mer is een familiecamping met zwembad in de Vendée. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen, chalets en mobile-homes. Deze familiecamping heeft plaatsen met schaduw en zonder schaduw. Camping La Belle Henriette beschikt over animatie, campingwinkel, eetgelegenheid, rolstoel toegankelijk en wellness. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Vendée

Kamperen in de prachtige omgeving van de Vendée is ideaal om het departement in de regio Pays-de-la-Loire te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, mountainbiken, paardrijden, naar het strand gaan en surfen. Een verblijf op Camping La Belle Henriette is ideaal voor avonturiers, fietsvakantie, ouders met tieners, strandvakantie, vakantie aan het water, vakantie met de hond en wandelvakantie.

We hebben een aantal opties voor Camping La Belle Henriette voor je op een rijtje gezet:

Camping La Belle Henriette

Frankrijk Pays de la Loire Vendée La Tranche-sur-Mer

163, boulevard du Maréchal De Lattre de Tassigny, 85360 La Tranche-sur-Mer

+33 (0)2 51 30 33 51
Engels, Frans
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.