Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 5

Camping le Capeyrou

Camping le Capeyrou is een mooie kasteelcamping gelegen in Beyrac in Dordogne in de regio Aquitaine. De camping verhuurt ruime kampeerplaatsen (met elektriciteit) en mooie huuraccommodaties. Deze huuraccommodaties zijn ingerichte safaritenten, geschikt voor vier tot zes personen. Vanaf de standplaats of huuraccommodatie heeft u prachtig uitzicht over de camping en de natuur. De camping heeft een bijzonder zwembad aan de voet van het kasteel. Vanuit het zwembad ziet u het kasteel, een bijzondere gewaarwording. De kinderen leven zich uit in het zwembad of in de leuke speeltuin op het kampeerterrein. Een keer geen zin om zelf te koken? Schuif dan aan bij het restaurant van de camping voor een lekkere maaltijd.

We hebben een aantal opties voor Camping le Capeyrou voor je op een rijtje gezet:

Camping le Capeyrou

Frankrijk Aquitaine Dordogne Beynac

24 220 Beynac, Dordogne

Engels, Frans

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Very nice campsite with great views

    Very nice campsite, best views of the castle Beynac.
    Village at walking distance with few nice restaurants ( try la petit Tounelle for sure!). Supermarket,bakery and very good butcher just across the road. Nice bar at the campsite with terras area to enjoy the view of the castle. Cleanest toilets and showers I have ever seen, continuous cleaning througout the day. River Dordogne on the doorstep! Defenitely try this campsite.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.