Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 430 m

Camping Le Grand Cerf

Camping Le Grand Cerf in Le Grand Serre is een kleine en charmante familiecamping in het hart van de natuur in de Drôme des Collines in de Rhône-Alpes. De camping ligt op 430 meter hoogte en heeft prachtige uitzichten over de heuvels. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen die in de zon of in de schaduw liggen. Het kampeerterrein is begroeid met gras en verdeeld over terrassen. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u ook een van de chalets of mobilhomes huren die van alle gemakken zijn voorzien. Op de camping vindt u een restaurant, een bar en een broodservice. Tijdens het hoogseizoen organiseert camping Le Grand Cerf verschillende animatie en activiteiten. Vanaf mei is het zwembad op de camping geopend. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje aanwezig. Verder is er een kinderboerderij met geitjes en andere dieren. In de Kids Club maken kinderen nieuwe vriendjes. Ook is er zumbad, aquagym, tennis, badminton en veel andere activiteiten. U kunt gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding.

Kleinschalige camping in de Drôme

In de Rhône-Alpes vindt u tal van bezienswaardigheden.Bezoek het Palais Idéal du Facteur Cheval in Hauterives en laat u betoveren door de omgeving. De middeleeuwse stad Saint-Antoine-l’Abbaye is ook een mooi uitje. Ook de lokale markten, de grot van Thaïs en het chocolademuseum zijn leuk om te bezoeken.Voor een leuk uitstapje met het hele gezin gaat u naar het avonturenpark in Le Grand Serre. Het meer van Roybon of van Champos in Saint-Donat nodigt u uit voor een verkoelend dagje aan het water.

Bekijk de prijzen van Camping Le Grand Cerf bij een van onze partners:

Camping Le Grand Cerf

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Le Grand-Serre

3, Impasse du Grand Cerf, 26530 Le Grand-Serre

+33 (0)4 75 68 86 14
Engels, Frans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.