Meer foto's

Camping Le Moulin Du Luech

Camping Le Moulin Du Luech in Peyremale is een gezellige, kleine camping in de Gard gelegen aan een rivier in de regio Occitanië. Je kan hier heerlijk ontspannen in de oase van rust met het geluid van het beekje en de prachtige natuur. Camping Le Moulin Du Luech in Zuid-Frankrijk biedt mooie ruime tenten aan waar je helemaal één bent met de natuur en op vakantie kan met de kalmte en rust van het prachtige Occitanië. De camping organiseert verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld objecten maken van drijfhout en tuinieren. Daarnaast worden er ook nog andere natuur gerelateerde activiteiten en andere activiteiten georganiseerd. Als het een warme, mooie dag is is het heerlijk om even lekker verkoeling te zoeken in het riviertje die aan de camping gelegen is. Aan het meertje kan je ook heerlijk liggen en genieten van de zon.

Omgeving van de Gard

Rondom de camping Le Moulin Du Luech liggen verschillende wandelpaden waar je heerlijke wandelingen kan maken. De Mont Lozère en de Mont Aigoual biedt je de mooiste panorama’s van de bergketens van de Cevennen. In de buurt van camping Le Moulin Du Luech kan je ook heerlijk kanovaren. Gorges de la Cèze, Saint Ambroix, Chassezac, Ardèche of Villefort zijn de perfecte in de buurt gelegen plaatsen om een heerlijke kanotocht te maken op een baan die het best bij je past. Als je even wat meer af wilt koelen kan je kiezen voor een bezoek aan de grot La Cocalière in de buurt van Ganières. Waar je prachtige tours kan maken door de prachtige grot. Ook kan je heerlijk fietsen, mooie steden bezoeken en paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Moulin Du Luech
Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Peyremale

Le Martinet, 30160 Peyremale

Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe