Algemene gegevens

Staanplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 139

Camping Le Petit Rocher

Camping Le Petit Rocher in Longeville-sur-Mer is een kindvriendelijke camping aan zee in een bosrijke omgeving aan de Vendée kust. De familiecamping met zwembad en peuterbad ligt in het bos op 150 meter van het strand en 3 kilometer van Longeville-sur-Mer. De camping biedt schaduwrijke kampeerplaatsen en een variëteit aan ecolodge tenten, mobil-homes, stacaravans en bungalows. In het hoogseizoen worden er verschillende buitenactiviteiten georganiseerd en is er animatie aanwezig. Kinderen kunnen terecht in de Kids Club of de speeltuin en trampoline springen. In het restaurant en de bar kunt u genieten van een glas wijn en de lokale producten. Elke dag is er vers brood en kan er worden ontbeten in het restaurant.

Vakantie aan de kust van de Vendée

Ontdek het groene achterland en bezoek pittoreske dorpjes en badplaatsen. In de omgeving zijn verschillende attractieparken voor jong en oud. De natuurliefhebbers kunnen wandelen of fietsen in het bos van Longeville-sur-Mer. Een bos met pijnbomen en oude eiken. De camping ligt op 30 km van Les Sables d’Olonne en 15 km van La Tranche sur Mer.

Camping Le Petit Rocher

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Longeville-sur-Mer

1250 Avenue du Dr Mathevet, 85560 Longeville-sur-Mer

+33 (0)2 51 20 41 94
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.