Algemene gegevens

Staanplaatsen: 3
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 0,36 ha
Hoogte: 200 m

Camping Les Gérolles

Camping Les Gérolles is een mooie kleine camping gelegen in de Auvergne. De camping bestaat uit een woonhuis, zomerkeuken, een gedeeltelijk verbouwde koeienstal en een groot stuk terrein. Op de bovenverdieping van het woonhuis, bereikbaar via een stenen buitentrap, bevinden zich 2 gastenkamers door middel van een tussendeur verbonden. Het terrein is groot genoeg om als minicamping 3 ruime kampeerplaatsen te kunnen verhuren. Op het kampeerterrein staat ook nog een oude varkensstal met daarin een zomerkeuken en in de voormalige koeienstal is een recreatieruimte beschikbaar. Op deze camping is wifi aanwezig, zodat u nog contact kunt houden met vrienden en familie in Nederland. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Op deze camping hoeft u zich zeker niet te vervelen. Verken de prachtige omgeving of vermaak u op de camping in de recreatieruimte. Dit is de ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Kamperen in de Auvergne

Les Gérolles ligt in de regio Auvergne op de grens met de Bourgogne, waardoor alle toeristische attracties in beide gebieden bereikbaar zijn. Het huis ligt in het dal van de Loire, een agrarisch gebied en redelijk vlak, met aan de overkant van de rivier zicht op de heuvels van de Bourgogne. Op 10 minuten lopen van de camping stroomt de Loire. Op 5 kilometer zijn zandstrandjes aan de Loire waar veilig gezwommen wordt. Met kinderen kunt u bewaakt zwemmen in een meertje of in het ernaast gelegen openlucht zwembad. Vissen kunt u in de Loire, in de diverse meertjes of in het kanaal. Op de fiets kunt u, over landweggetjes naar de bakker of u maakt een uitgebreide tocht door de landelijke omgeving langs de Loire, kanalen, boerderijen, kastelen en middeleeuwse dorpjes. Boodschappen kunt u op 6 kilometer afstand doen. Kortom, u beleeft een geweldige kampeervakantie op camping Les Gérolles in de Auvergne.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Gérolles voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €15 per dag
Extra persoon €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Chambre d'Hotes 2 personen €60 €60 €60 per dag
Chambre d'Hotes 4 personen €90 €90 €90 per dag

Camping Les Gérolles

Frankrijk Auvergne Allier Saint-Martin-des-Lais

Les Gérolles, 03230 Saint-Martin-des-Lais

+ 33 (0) 68 19 10 07 9
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.