Camping Les Sables Blancs is een prachtige familiecamping aan zee gelegen in Bretagne. Voor strandliefhebbers is deze camping ideaal gelegen, want je kunt vanaf de camping door de duinen naar de zee wandelen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 149
Kampeerterrein: 2,9 ha

Camping Les Sables Blancs

Camping Les Sables Blancs is een prachtige familiecamping aan zee gelegen in Bretagne. Voor strandliefhebbers is deze camping ideaal gelegen, want je kunt vanaf de camping door de duinen naar de zee wandelen. Er is een mooi zwembad, een jacuzzi en een spa op het kampeerterrein. Op deze camping kom je helemaal tot rust. Daarnaast beschikt deze camping over meer faciliteiten, zoals een bar met restaurant met fantastisch uitzicht op zee. Op het kampeerterrein zijn 149 kampeerplaatsen en een aantal mooie huuraccommodaties.

Familiecamping in Bretagne

Op camping Les Sables Blancs hoef je je zeker niet te vervelen, want er is aan alles gedacht op deze camping. Neem een frisse duik in het zwembad, bezoek de spa of ga lekker een dag naar het strand. Maak een mooie wandeling over het strand of huur een fiets en verken de omgeving. Of bezoek Concarneau, deze stad ligt aan het water en is een hele leuke plek om lekker wat te gaan eten of gewoon door de straten te struinen. Kortom, vanaf en op camping Les Sables Blancs kan je alle kanten op. Maak er een leuke en gezellige vakantie van op deze mooie camping in Finistère.

Camping Les Sables Blancs

Frankrijk Bretagne Finistère Concarneau

17 avenue du dorlett, 29900 Concarneau

+33 (0) 2 98 97 16 44
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.