Camping Les Sapins

Camping Les Sapins in Camurac is een kleine camping gelegen op het Plateau de Sault in het departement Aude. De kleinschalige camping met Nederlandse eigenaren heeft 72 staanplaatsen, maar ook verschillende ingerichte blokhutten, chalets, huurtenten en stacaravans. Als je het echt makkelijk wilt maken kan je ook een accommodatie huren met half- pension (ontbijt en avondeten). Camping Les Sapins beschikt over een sfeervolle eetgelegenheid met kleine kaart en daarbij een gezellige tuin met zitgelegenheid. Het omheinde zwembad is geopend van half juni tot half september. Er is een kleuterbad aanwezig bij het zwembad.

Ideaal voor rustzoekers

In de maanden juli en augustus zijn er voor de kinderen verschillende activiteiten. Op sportief gebied worden er ook verschillende (betaalde) activiteiten georganiseerd vanaf de camping zoals mountainbiken, paardrijden, pijl-en boogschieten. Op de camping is informatie beschikbaar voor wandel- en fietsroutes en activiteiten in de omgeving. Elke dag is er vers brood en er is een kleine levensmiddelenservice.

Rustiek kamperen Franse Pyreneeën

In het zuiden van de vallei zijn tussen de heuvels door de hoge bergtoppen van de Pyreneeën te zien. De natuur rondom de camping is er spectaculair en onbedorven. De lucht is hier zuiver, mede door de vele ‘sapins’ (dennen). Weidse hooglanden met grotten en ravijnen en grillige kalksteenformaties domineren de omgeving. Zoals de spectaculaire Gorges de la Frau, die naar chatêau de Montségur leidt, het laatste bastion van de mysterieuze Katharen, wiens geschiedenis de cultuur in dit gebied domineert. Op een steenworp afstand van de Camping Les Sapins ligt het plaatsje Montailliou eveneens met een Katarenverleden. Beiden liggen aan of nabij de GR107, een bekende (Katharen)wandelroute.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Sapins voor je op een rij gezet:

Camping Les Sapins
Frankrijk Occitanië Aude Camurac

Le Village, 11340 Camurac

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april tot november

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe