Algemene gegevens

Staanplaatsen: 79
Huuraccommodaties: 29
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Plein Sud

Camping Plein Sud is een rustige familiecamping met zwembad gelegen op loopafstand van de Atlantische kust in de gezellige badplaats Saint-Jean-de-Monts. Deze groene camping heeft afgebakende kampeerplaatsen en huuraccommodaties zoals volledig ingerichte tenten, mobilhomes en bungalows met een capaciteit tot 6 personen. De camping is geschikt voor mindervaliden. Zowel voor sport als ontspanning bent u bij Plein Sud aan het goede adres. Het zwembad met peuterbad biedt waterpret voor jong en oud. Nog meer zwemplezier liggen op slechts 800 meter afstand de zandstranden. De camping biedt verder een animatieprogramma met kids club, jongeren club, en disco-avonden. Voor sport- en spelactiviteiten is er een multi sportterrein, jeu de boules baan, tafeltennis en speeltuin. In de campingwinkel van camping Plein Sud vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontbijtje of voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd. Heeft u geen zin om te koken, dan kunt u een afhaalmaaltijd bestellen.

Uw vakantie in de Vendée aan de Atlantische kust

Vanaf de camping zijn vele wandel- en fietsroutes om de prachtige kustlijn te ontdekken; heeft men zelf geen fiets bij zich, dan kan deze op de camping gehuurd worden. Saint-Jean-de-Monts is een gezellige badplaats met vele (water)sportactiviteiten. De golfliefhebbers hebben het hier ook prima naar hun zin om de 18holes tellende golfbaan. Voor de culturele uitstapjes bezoekt u het eiland Ile de Noirmoutier met haar verschillende (vissers)havens en het Kasteel van Noirmoutier. Ontdek hoe er al sinds de 5de eeuw zout gewonnen wordt uit zeewater op de zoutwinningsvelden. De kinderen zullen hun ogen uit kijken in de dierentuin Planète Sauvage met haar vele exotische diersoorten.

We hebben een aantal opties voor Camping Plein Sud voor je op een rijtje gezet:

Camping Plein Sud

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Jean-de-Monts

246, rue de Notre-Dame-de-Monts, 85160 Saint-Jean-de-Monts

 

+33 (0)2 51 59 10 40
Engels, Frans
begin mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.