Meer foto's

Camping Saint Avit Loisirs

Camping Saint Avit Loisirs is een super de luxe camping in een rustige omgeving omringd door grote eiken en kastanjebomen in het hart van de Périgord Noir in de Dordogne. U kunt het zo gek niet bedenken en het is aanwezig op de camping, van een wildwaterrivier tot minigolf en van quads tot gezellige feestavonden. Er zijn zowel standaard kampeerplaatsen als plaatsen met extra comfort. Alle plaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Overnacht in de charmante houten chalets of in de gezellige cottages. Geniet van de heerlijke streekgerechten in het restaurant of lekkere hapjes in de snackbar. Ontvang uw eigen telefoonnummer om zo uw bestellingen door te geven en ze worden naar uw accommodatie gebracht! Een goed afgestemde mix van sportieve activiteiten en gezellige animatie. Mini Bingo, karaoke en ‘Le journal de Saint Avit’ met leuke weetjes en grappen over van alles en nog wat. Voor kinderen is er een speciale Kids Club met dagelijkse activiteiten. Camping Saint Avit Loisirs organiseert interessante excursies naar de grotten, prachtige kastelen en sportieve uitjes.

Luxe camping Saint Avit Loisirs

Houdt u van water? Ontdek dan de vele sportieve activiteiten in de rivier de Dordogne vlakbij camping Saint Avit Loisirs. Ga bijvoorbeeld kanoën of kajakken. Of gooi een hengeltje uit op zoek naar de mooiste vissen. De vele wandel- en fietspaden laten u de mooiste stukjes van de Périgord Noir zien. Gastronomische liefhebbers halen hun hart op in deze regio. De heerlijke streekproducten, zalige wijnen en gemoedelijke sfeer bieden een uitstekend kader voor een onvergetelijke vakantie.

Overige information van deze accommodatie

Camping Saint Avit Loisirs
Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Avit-de-Vialard

24260 St. Avit-de-Vialard

Engels, Frans, Italiaans, Spaans
half maart - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe