Capfun camping Château de Boisson in Allègre-les-Fumades ligt naast een kasteel in een klein Frans dorpje in de Gard in de Languedoc-Roussillon.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 178
Huuraccommodaties: 83
Kampeerterrein: 7,5 ha
Hoogte: 150 m

Camping Château de Boisson

Camping Château de Boisson in Allègre-les-Fumades is een charme camping naast een kasteel in een klein dorpje in de Gard in de Languedoc-Roussillon. Luxe camping gelegen in een authentiek en natuurlijk kader met een mooi zwemparadijs. De kampeerplaatsen liggen verspreid over drie grote terrassen op een kampeerterrein van 8 hectare. De plaatsen zijn ruim en afgebakend door hagen. De bomen in het park geven voldoende schaduw. Naast traditioneel kamperen kunt u ook gîtes, mobilhomes, cottages en chalets huren op de camping. De camping beschikt over twee restaurants waar u een hapje kunt eten. Als u vantevoren het ontbijt bestelt, dan wordt deze gratis bezorgd op uw kampeerplek. Ook bevindt er zich een grote campingwinkel in het kasteel waar u alle benodigde producten vindt. Er zijn twee zwembaden op camping Château de Boisson. Een overdekt zwembad en een buitenbad met waterglijbaan. Ook voor de kleintjes is er een peuterbadje in de openlucht met waterspelen. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping workshops voor kinderen waaronder knutselen, schilderen en tekenen. Verder is er een springkussen, een speeltuin en een recreatieruimte. Sla een balletje op de tennisbaan of ontmoet andere gasten bij de jeu de boulesbaan.

Vakantie in de Gard

Campig Château de Boisson werkt samen met verschillende partners voor sportieve activiteiten: kanoën en kajakken op de rivier de Cèze, bergklimmen op 1 kilometer van de camping en paardrijden. Op 10 kilometer rijden vindt u een groot park waar u kunt quadrijden, mountainbiken en boogschieten. Bezoek de stad Nîmes en haar Romeinse monumenten op 45 minuten van de camping. Ook de Gorges de l’Ardèche en de Vallon Pont d’Arc liggen niet ver van de camping en zijn een bezoekje meer dan waard.

We hebben een aantal opties voor Capfun camping Château de Boisson voor je op een rijtje gezet:

Capfun camping Château de Boisson

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Allègre-les-Fumades

Château de Boisson, 30500 Allègre-les-Fumades

+33 (0)4 66 24 85 61
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.