Alle foto's

Clico Chic – Camping Lac de Miel

Clico Chic – Camping Lac de Miel in Beynat is een groene camping aan een recreatiemeer in de Corrèze tussen de Périgord en de Auvergne. De camping biedt direct toegang tot het strand. Kom de streekproducten proeven, wegdromen in de natuurlijke omgeving en genieten van sportieve activiteiten.

Kamperen in de Vallei van de Dordogne

Zet uw tent of caravan op aan het Lac de Miel, vlakbij de gezellige stad Brive-la-Gaillarde. Kampeerplaatsen van 120 tot 150 m², met directe toegang tot het zandstrand van het meer. U geniet volop en in alle vrijheid van de ruimte om u heen, de natuur rondom, en het uitzicht op het meer. Dat is pas echt kamperen. De plekken zijn afgebakend zodat u rustig van uw vakantie kunt genieten. U kunt kiezen uit plaatsen in de zon of in de halfschaduw. Elk plekje op de camping heeft zo zijn eigen charme, zodat iedereen wel een plekje naar zijn zin vindt. Op alle kampeerplaatsen is elektriciteit aanwezig (6 ampère). Verder zijn er vier moderne en functionele sanitair gebouwen die goed worden onderhouden. Natuurlijk zijn er ook aangepaste toiletten, douches en wastafels voor mindervaliden en is er een ruimte speciaal voor kinderen.

Ruime kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn ideaal voor campers en caravans met overal een elektriciteitsaansluiting. Mindervaliden maken gebruik van de speciale rolstoelvoorzieningen in de sanitairblokken. Luxe kamperen kan in een van de grote tenten met elektriciteit. Ook kunt u een koelkast huren op Camping Lac de Miel.

Verschillende activiteiten

U kunt de hele dag op de camping vertoeven, er zijn volop activiteiten. Ga een potje tennis spelen op de tennisbaan, een uurtje midgetgolfen of huur een kano of een waterfiets bij de receptie. In de campingwinkel vindt u elke dag vers brood en Franse croissantjes. De kids vermaken zich in de speelruimte met tafelvoetbal, flipperkast en videospelletjes. Het campingteam organiseert geregeld tochtjes per kano en kaja, wandeltochten en leuke animatie in de avond.

Camping in de Corrèze

De kano’s en kajaks die u kunt huren bij de receptie van camping Lac de Miel gebruikt u voor prachtige dagtochten op de rivier de Dordogne. Daarnaast zijn er speciale parcoursen in de bomen aangelegd voor een avontuurlijk dagje klimmen. Ook leuk voor kinderen!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Clico Chic – Camping Lac de Miel voor je op een rij gezet:

Clico Chic – Camping Lac de Miel
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Corrèze Beynat

19190 Beynat

Engels, Frans, Nederlands
eind april - half september

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe