Algemene gegevens

Staanplaatsen: 71
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 3 ha

Flower Camping L’Arize

Camping L’Arize in La-Bastide-de-Sérou is een gezinscamping gelegen aan een kleine rivier met directe toegang in de Ariège in de Midi-Pyrénées. De camping beschikt over een zwembad, Kids Club en leuke avondanimatie. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid op het groene kampeerterrein. De plaatsen zijn afgebakend door hagen voor optimale privacy. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Voor iets meer luxe huurt u een mobilhome, chalet of ingerichte tent. Op 400 meter van de camping ligt een restaurant voor als u een avondje niet zelf wilt koken. Op camping L’Arize vervelen kinderen zich geen enkel moment. Lekker zwemmen in het buitenzwembad of leuke activiteiten doen in de Kids Club. Ook organiseert de camping leuke tafeltennistoernooien en nachtelijk jeu de boules. In de zomer is er wekelijks een welkomstcocktail waarbij alle activiteiten worden gepresenteerd. De rivier nodigt iedereen uit om te komen zwemmen, spelen en vissen.

Flower Camping L’Arize in de Ariège

In de buurt van camping L’Arize vindt u historische grotten, immense kastelen en vele wateren en rivieren. Maak met het hele gezin een uitstapje naar een reptielenfarm of ga naar een van de andere dierenparken. Vlakbij de camping ligt 40 kilometer aan groene wandelpaden, de ideale plek voor wandelliefhebbers.

Flower Camping L’Arize

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège La-Bastide-de-Sérou

09240 La Bastide-de-Sérou

+33 (0)5 61 65 81 51
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.