Camping Green Park is een 4-sterren familiecamping met zwembad en Kids Club bij Cagnes-sur-Mer in een groene oase op een steenworp afstand van de kust.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 156

Homair Camping Green Park

Camping Green Park is een leuke 4-sterren familiecamping met zwembad bij Cagnes-sur-Mer in een groene oase op een steenworp afstand van de feestelijke en drukke kustplaatsen. De stranden van Cagnes-sur-Mer liggen op 5 km van de camping. De camping biedt nette kampeerplaatsen en mobilhomes met eigen sanitair. Het is een camping voor jong en oud met allerlei activiteiten. De kinderen vermaken zich in de speeltuin of de Kids Club. Voor de ouderen is er een multisportterrein en een lagunebad. Je kan een drankje drinken op het terras en ’s avods kan je terecht in het prima restaurant. In het hoogseizoen worden er thema- en dansavonden georganiseerd. Als je zin hebt in een BBQ kan men al het materiaal ter plaatse huren.

Homair Camping Green Park, vakantie aan de Riviera

Camping Green Park is goed gelegen en een ideaal vertrekpunt voor uitstapjes en dagjes naar het strand. Aan de kust kan je zeilen, windsurfen, kitesurfen, waterskiën, vissen, duiken, kanoën, waterfiets, canopying, golfen en tennissen. De Franse Riviera is vooral aantrekkelijk door zijn mondaine badplaatsen, haar steden met kunst en geschiedenis en het prachtige achterland met een verbazingwekkende vegetatie. Tijdens de zomermaanden zijn veel festivals in de omgeving: jazzfestival in Nice (juli), filmfestival in Cannes (mei), het middeleeuws festival in Cagnes-sur-mer (augustus) en Regatta It Sail Cup in de haven van Marseille.

Homair – Camping Green Park

Frankrijk Provence Alpes-Maritimes Cagnes-sur-Mer

159 Bis, Vallon Des Vaux, 06800 Cagnes-sur-Mer

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
half april - eind september