Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 200 m

Camping La Bastide

Camping La Bastide is een kleinschalige camping in het middeleeuwse stadje Villefranche-du-Périgord in de Périgord Noir in het zuiden van de Dordogne vlakbij de Lot et Garonne. Wie wil nou niet elke morgen ontbijten met verse broodjes die ook nog eens worden ‘thuisbezorgd’, een topservice van de camping! De terrasvormige camping biedt ruime kampeerplaatsen die deels in de schaduw en deels in de zon liggen. In de zomermaanden kunt u elke ochtend verse broodjes en croissants eten die het personeel persoonlijk bij u langsbrengt. Op vakantie en ook uw e-mails controleren? De camping biedt gratis WiFi aan. Optimaal genieten doet u in het zwembad met peuterbad voor de allerkleinsten op camping La Bastide. De tafeltennistafels, speeltuin en jeu de boulesterrein bieden volop plezier voor het hele gezin. In het hoogseizoen worden er gezellige dansavonden georganiseerd.

Leuke activiteiten in de Dordogne

In de buurt van camping La Bastide zijn er veel leuke en sportieve activiteiten te beleven. U kunt een balletje slaan op de tennisbaan die zich op 300 meter van de camping bevindt. Ook voor quadrijden, paardrijden, kajakken en kanoën bent u hier op de juiste plek. De vele wandel- en fietspaden zijn een prachtig decor om de mooie natuur te ontdekken. Vergeet ook uw visgerei niet voor een rustig dagje vissen in één van de vele meertjes.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,80 €15,90 €18,50 per dag
Extra persoon €3,70 €3,70 €4,20 per dag
Kinderen tot 10 jaar €2,80 €2,80 €3,20 per dag
Hond €1 €2 €2 per dag
Mobile home 4 personen €395 €395 €510 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.

Camping La Bastide

Frankrijk Aquitaine Dordogne Villefranche-du-Périgord

route de Cahors
24550 Villefranche-du-Périgord

+33 (0)5 53 28 94 57
Engels, Frans
eind maart - half oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.