Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping La Grande Plage in Finistère

Camping La Grande Plage in Lesconil is een gezinscamping in Bretagne met directe toegang tot het strand van Goudoul in de Finistère. De camping beschikt over een verwarmd waterpark voor groot en klein.

De kampeerplaatsen zijn afgebakend en liggen verspreid over een groen kampeerterrein. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Wilt u liever overnachten in een luxe huuraccommodatie? Ook dat kan op deze camping. Er staan 15 mobilhomes en 5 ingerichte tenten tot uw beschikking. Verder vindt u hier een snackbar met friet, pizza en ijs. Er is een broodservice met vers brood en croissants en u kunt een krantje kopen.

De speeltuin op camping La Grande Plage is bestemd voor groot en klein. Daarnaast is er ook een recreatieruimte met tafeltennistafels, biljarttafel, flipperkast en andere speelautomaten. Elke week organiseert de camping een welkomstcocktail om andere gasten te ontmoeten. In de zomermaanden zijn er tal van activiteiten te doen zoals een sieradenworkshop, schatzoeken en sportieve animatie. Het verwarmde openluchtzwembad met jacuzzi en waterglijbaan is het centrale ontmoetingspunt van de camping. Ontspan op de ligstoelen rondom het waterpark.

Kamperen in Bretagne bij camping La Grande Plage

Camping La Grande Plage ligt tussen Quimper en Pont-l’Abbé en is een ideaal startpunt om Bretagne te ontdekken. Aan de rand van de zee kunt u verschillende watersporten beoefenen zoals surfen, zeilen en duiken. Bezoek ook de Glénan archipel of maak een wandeling op de Senties des Douaniers. La Pointe de Raz is een uitkijkpunt vanwaar u kunt genieten van de zee, de vuurtoren en de natuur.

Camping La Grande Plage

Frankrijk Bretagne Finistère Lesconil

Bretagne Sud, 71 rue Paul Langevin, 29740 Lesconil

+33 (0)2 98 87 88 27
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.