Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 14

Camping La Prévoté

Camping La Prévoté is een gezellige familiecamping in een bosrijke omgeving in de Pays-de-la-Loire in het westen van Frankrijk. Het strand ligt op 1500 meter van de camping waar u kunt zwemmen en genieten van de zon. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door bomen en struiken en zeer schaduwrijk. De huuraccommodaties van camping La Prévoté zijn voorzien van alle benodigdheden en een televisie is beschikbaar op aanvraag. Voor wie niet wil koken is er de mogelijkheid om pizza’s te bestellen of een lekker snackje te halen in de snackbar. In de morgen kunt u lekkere broodjes afhalen bij de bakker. In de maanden juli en augustus staan er gezellige activiteiten op het programma. Dansavonden, bingo en natuurlijk thema-avonden met plaatselijke gerechten. Kinderen leven zich uit in het verwarmde zwembad van 28°. Kleintjes vermaken zich in het peuterbadje.

Genieten in de Pays-de-la-Loire

Het prachtige zandstrand ligt op 1500 meter van camping La Prévoté en is te bereiken via de weg of via het bos. Watersportliefhebbers zitten hier goed: surfen, jetskiën en zeilen. Ontdek de mooie dorpjes van de Vendée en bezoek het oude centrum van St Hilaire de Riez of strijk neer op de terrasjes in St Jean de Monts.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €15,00 €23,50 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kinderen tot 13 jaar €0,00 €4 €4 per dag
Mobile home 4/6 personen €270 €581 €695 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent.
  • Huuraccommodaties: o.b.v. 4/5 personen vanaf € 230,00 tot € 630,00 per week.

Camping La Prévoté

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Hilaire-de-Riez

62, avenue de la Faye
85270 Saint-Hilaire-de-Riez

 

+33 (0)2 51 54 31 19
Engels, Frans
begin april - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.