Camping La Rivière d’Argent in Bretagne

Camping La Rivière d’Argent in Huelgoat is een natuurcamping gelegen aan de rivier Argent in het bos van Huelgoat in de Finistère in Bretagne. De camping beschikt over een verwarmd en overdekt zwembad voor uren waterplezier.

De kampeerplaatsen liggen in de natuur en zijn afgebakend door middel van natuurlijke hagen. De vele bomen zorgen voor schaduw en verkoeling. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen kan men ook overnachten in een van de bungalows, mobilhomes of ingerichte tenten. Uniek op vakantie kan in een tipi op deze camping. Op de camping vindt u een campingwinkel, een bar en een wasserette met wasmachine en droger.

Tijdens het hoogseizoen zijn er tal van activiteiten op Camping La Rivière d’Argent. Wat denkt u van zingen, verhalen vertellen en een avondje crêpes eten. Ook kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de camping. Er is een groot springkussen, een trampoline waar ze naar hartelust op kunnen springen. Natuurlijk kan er gezwommen worden in het zwembad en vindt u op de camping tafeltennis, tafelvoetbal en een biljarttafel.

Vakantie in de Finistère bij camping La Rivière d’Argent

Op camping Lar Rivière d’Argent kunt u fietsen en mountainbikes huren om op deze manier de Finistère te ontdekken. De Voie Verte is een mooi fietspad die u langs de mooiste plekjes van Bretagne leidt. Ook wandelliefhebbers kijken hun ogen uit in het bos. Aan de rand van de rivier kan men vissen of uitrusten. Met de motor zijn er ook prachtige ritten te maken in Bretagne.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Rivière d’Argent voor je op een rij gezet:

Camping La Rivière d’Argent
Frankrijk Bretagne Finistère Huelgoat

La Coudraie, 9690 Huelgoat

Duits, Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe