Camping Lascaux Vacances in Saint-Amand-de-Coly is een gastvrije camping met zwembad op 10 minuten van Sarlat in de prachtige Dordogne in de Aquitaine

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 112
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Lascaux Vacances

Camping Lascaux Vacances in Saint-Amand-de-Coly is een gastvrije camping met zwembad gelegen tussen oude eikenbomen op 10 minuten van Sarlat en de historie van de Périgord noir in de prachtige Dordogne in de Aquitaine. Een gastronomische vakantie in een uitzonderlijke regio. De kampeerplaatsen op Lascaux Vacances zijn verschillend van grote en variëren van 150m2 tot 300m2. Er zijn zowel plaatsen in de zon als in de schaduw. Tijdens uw vakantie gebruikmaken van alle gemakken van thuis? Boek dan een van de lodgetenten of cottages. Ontbijten met vers brood op het terras terwijl u geniet van de warme zon. Het waterpark is maar liefst 1000m2 en beschikt over verschillende baden. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Even heerlijk ontspannen doet u in een van de bubbelbaden. Natuurlijk is er ook een waterglijbaan voor de kinderen. In het hoogseizoen kunnen kinderen meedoen met de Kids Club vol leuke activiteiten: origami, sportieve spelletjes en bijvoorbeeld schatzoeken. Voor grotere kinderen en volwassenen worden er sportieve toernooien georganiseerd op camping Lascaux Vacances.

Vakantie in de Dordogne op Lascaux Vacances

Proef de lokale specialiteiten van de Périgord noir: foie gras, truffels, noten en aardbeien. Bij de receptie van camping Lascaux Vacances helpen ze u graag met het vinden van de beste adresjes. Rondom 30 kilometer rondom de camping vindt u de vallei van Vézère en haar prachtige natuur. Archeologische ontdekkingen zijn te bewonderen in de grotten van Lascaux in Montignac.

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Lascaux Vacances voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Lascaux Vacances

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Amand-de-Coly

24290 Saint-Amand-de-Coly

+33 (0)5 53 50 76 26
Engels, Frans
eind mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.