Camping Le Plein Air Neuvicois

Camping Le Plein Air Neuvicois is een mooie familiecamping met zwembad gelegen in de Dordogne. De camping is geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en biedt veel mooie faciliteiten om er een onvergetelijke vakantie van te maken. De camping heeft een prachtig zwembad met verschillende glijbanen. Camping Le Plein Air Neuvicois is gelegen aan een rivier en verhuurt kano’s en waterfietsen waarmee je vanaf de camping de rivier op kan. In het hoogseizoen is het mogelijk om ’s avonds voor de volgende ochtend vers brood te bestellen, lekker voor bij het ontbijt of de lunch. De camping heeft 65 ruime schaduwrijke kampeerplekken, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook 12 mooie accommodaties te huur, zoals stacaravans.

Vakantie in de Dordogne op camping Le Plein Air Neuvicois

Camping Le Plein Air Neuvicois is gelegen aan een rivier in de Dordogne. Huur een bootje en ga lekker een stukje varen of bezoek een stadje in de buurt. De camping ligt 100 kilometer bij Bordeaux vandaan. Bordeaux is zeker een aanrader, een prachtige stad met een mooi centrum. Heb je een dagje niks te doen? Stap in de auto en maak er een leuke dag van in Bordeaux. Dichtbij de camping, op nog geen 800 meter, ligt een dorpje waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden en waar je ’s avonds nog een lekker ijsje kunt eten.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Plein Air Neuvicois
Frankrijk Aquitaine Dordogne Neuvic

Planèze, 24190 Neuvic

0031 (0) 5 53 81 50 77
Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe