Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 38
Oppervlakte: 2,1 ha

Camping Les Fontaines

Camping les Fontaines in Pernes-les-Fontaines is een rustige camping met uitzicht op de Mont Ventoux in de Provence in de Vaucluse. Een gezellige camping met zwembad en verschillende animatie en activiteiten voor het hele gezin. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en in de buurt van het sanitairgebouw. Zowel de kampeerplaatsen als de toiletten en de douches zijn toegankelijk voor mindervaliden. Bij de receptie koopt u munten voor de wasmachine. Van april tot oktober kunt u vers brood en croissants kopen voor een traditioneel Frans ontbijt. In de zomermaanden organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor groot en klein. Er is een Kids Club waar kinderen nieuwe vriendjes kunnen maken. Verder is er tafelvoetbal, een speeltuin, tafeltennis en een jeu de boulesterrein. In het zwembad vermaken kinderen zich urenlang. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Rondom het zwembad kunt u luieren op de ligstoelen en een boek lezen.

Rustige camping Les Fontaines in Roussillon

Ontdek het stadje Pernes-les-Fontaines, camping les Fontaines ligt maar op 1 kilometer verwijderd. Bezoek ook de leuke marktjes in bijvoorbeeld Isle-sur-la-Sorgue en proef de lokale lekkernijen van de Provence. Mont Ventoux ligt op 30 kilometer van de camping en is een prachtige plek om te fietsen en van de fantastische uitzichten te genieten. Tijdens uw vakantie in Frankrijk mag u zeker niet vergeten om de okerkliffen en de steengroeven van Roussillon te bezoeken. Het landschap verandert van vlammend rood naar geel en paars.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €19,00 €24,00 €34,00 per dag
Extra persoon €5,50 €7,80 €9 per dag
Kinderen tot 7 jaar €3 €5 €6 per dag
Hond €4,50 €4,50 €4,50 per dag
Mobile home 4 personen €300 €640 €880 per week
Mobile home 6 personen €440 €790 €1020 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.
Camping Les Fontaines
Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Pernes-les-Fontaines

125 chemin de la Chapelette
84210 Pernes-les-Fontaines

+33 (0)4 90 46 82 55
Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
eind maart - half oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.