Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 26

Flower Camping Les Portes de Sancerre

Flower Camping Les Portes de Sancerre ligt in het hart van Frankrijk, tussen de Loire en de wijngaarden. De beroemde Sancerre wijnen en fromagerie grotten met de Chavignol geitenkaasjes zijn alom aanwezig. De camping heeft in 2011 een Award ontvangen vanwege de uitstekende recensies van haar cliënten. De groene camping biedt u rust en een culturele omgeving. Ideaal om per fiets of te voet te ontdekken, omdat er talrijke circuits zijn uitgezet langs de Loire. De streek de Berry staat bekend om het authentieke Frankrijk, de Sancerre wijnstreek om haar culinaire finesse op wijngebied. De Loirerivier nodigt u uit om haar te verkennen langs de oevers of per boot. De oevers lenen zich voor natuurlijk baden en zwemmen, maar op een paar meter afstand van de camping is een verwarmd gemeente zwembad met prachtig blauw water. Comfortabele kampeerplaatsen, mobile homes, of ingerichte tenten zijn ruimtelijk opgezet. Vers brood in het hoogseizoen, een kruidenierswinkeltje, ijsjesverkoop, gezamenlijke bbq, wifi, een speelplaats, op 50 meter een minigolf, dit alles is aanwezig. Op slechts 200 meter afstand een 18 holes golfbaan. Omdat het maken van een fietstocht zo’n aanrader is, verhuurt de camping fietsen. Maar ook nabij is het huren van een Canoe-Kayak, een originele sportieve wijze om de Loire te verkennen.

Kamperen bij Flower Camping Les Portes de Sacerre

Er zijn ontzettend veel prachtige fiets- en wandelroutes voor u uitgestippeld. De streek is beroemd om haar wijn en uitstekende kaasjes die daarbij smaken. Twee appellaties die u als wijnliefhebber niet mag overslaan: Pouilly-sur-Loire et Pouilly-Fumé. De caves van de Sancerre en de kaasmakers van de Chavignol, is voor elke gourmande een aangename tussenstop! In Bourges moet u de UNESCO geprezen kathedraal bezoeken als ook de route Jacques Cœur, van Culan naar Gien, maken.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping Les Portes de Sancerre voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Les Portes de Sancerre

Frankrijk Centre-Val de Loire Cher Saint-Satur

Quai de Loire, 18300 Saint-Satur

+33 (0)2 48 72 10 88
Frans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.