Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 2 ha

PRL Aux Etangs du Bos

PRL Aux Etangs du Bos in Saint-Chamassy is een groene camping in het hart van de Périgord Noir in de Dordogne gelegen naast een vrijetijdspark met groot meer in de Aquitaine. Zwemliefhebbers beleven de tijd van hun leven in het grote waterpark. De mobil-homes en chalets liggen op percelen van 200m2 en beschikken over een terras, barbecue en de mogelijkheid tot WiFi. Bij de snackbar kunt u plaatsnemen op het terras om een drankje of hapje te nuttigen. Zelfgemaakte maaltijden eet u lekker op aan een van de vele picknicktafels onder de bomen. U brengt uw vakantie door in een waterrijke omgeving met verwarmd zwembad, waterglijbanen en vissen in het meer. De toegang tot het vrijetijdspark is gratis voor alle campinggasten. Via een digicode krijgt u toegang tot het park. Maar er is meer op PRL Aux Etangs du Bos: een trampoline, jeu de boules, minigolf en bijvoorbeeld tafelvoetbal.

Groene Camping in de Dordogne

De middeleeuwse stad Sarlat is de hoofdstad van de Périgord Noir en bekend om haart truffels, de zwarte diamant. Naast gastronomie vindt u hier ook cultuur, kunst en geschiedenis. In de buurt van PRL Aux Etangs du Bos vindt u ook de vallei van de Dordogne. Bewonder de ongerepte natuur en de mooiste dorpjes van Frankrijk zoals Domme en Beynac. Boven op de rotsen bevinden zich de meest prachtige kastelen zoals het kasteel van Castelnaud. In de rivier kunt u kanoën en langs de rivier loopt een fietsroute op het traject van een voormalige spoorlijn.

We hebben een aantal opties voor PRL Aux Etangs du Bos voor je op een rijtje gezet:

PRL Aux Etangs du Bos

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Chamassy

24260 Saint-Chamassy

+33 (0)5 53 54 74 60
Engels, Frans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.