Camping Beau Rivage in Salles-Curan is een gezinscamping in een natuurlijke omgeving aan de oevers van het meer Pareloup in de Aveyron in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 56
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 800 m

Camping Sites et Paysages Beau Rivage

Camping Sites et Paysages Beau Rivage in Salles-Curan is een gezinscamping in een natuurlijke omgeving aan de oevers van het meer van Pareloup in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Zwemmen in het meer of in het zwembad en genieten van alle activiteiten.

Het kampeerterrein is gebouwd op terrassen en de kampeerplaatsen zijn afgebakend door hagen van dennenbomen. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Daarnaast verhuurt de camping ook gîtes, mobilhomes en chalets. Er is een wasmachine en een droger aanwezig en u kunt afhaalmaaltijden bestellen bij de snackbar.

In de ochtenden is er een Kids Club met sportieve toernooien en knutseluurtjes. Het hele gezin kan genieten van gezellige animatie zoals spelletjesavonden en dansavonden. Op 200 meter van camping Beau Rivage vindt u het waterpark waar u boten, jetski’s en waterfietsen kunt huren op het meer op te gaan. U heeft directe toegang tot het strand. Verder is er een zwembad en tafeltennis op de camping.

Gezinscamping Sites et Paysages Beau Rivage in de Aveyron

Ontdek de natuur rondom het meer te voet, per fiets of per paard en geniet van al het moois de Aveyron u te bieden heeft. Het meer van Pareloup biedt u alles wat u maar wensen kunt: zeilen, waterskiën, zwemmen, luieren op het strand en een fantastische natuur. Vergeet ook niet de Gorges du Tarn te bezoeken en mooie ritjes per auto te maken in de omgeving.

We hebben een aantal opties voor Camping Sites et Paysages Beau Rivage voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages Beau Rivage

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Salles-Curan

Plage des Vernhes, Lac de Pareloup, 12410 Salles-Curan

+33 (0)5 65 46 33 32
Engels, Frans
begin mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.