Sites et Paysages Les Hirondelles is een mooie kleine natuurcamping gelegen in de Midi-Pyrenées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 27
Huuraccommodaties: 33

Sites et Paysages Les Hirondelles

Sites et Paysages Les Hirondelles is een mooie kleine natuurcamping gelegen in de Midi-Pyrenées. Deze camping besteed heel veel aandacht aan het tevreden stellen van de kampeerder op het gebied van activiteiten. Er worden veel activiteiten georganiseerd op en bij de camping, zoals wandelingen, paardrijden en fiets- en mountainbiketochten. Op het kampeerterrein bevindt zich een zwembad waar je een frisse duik kan nemen als het lekker weer is. En in het zuiden van Frankrijk is het gelukkig vaak lekker weer! Heb je een dag geen zin om te koken? Schuif aan bij het restaurant op de camping. Sites et Paysages Les Hirondelles is een kleine camping en telt zo’n 27 ruime kampeerplaatsen, deze plaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook mooie accommodaties te huur op dit kampeerterrein, zoals mobile homes en stacaravans.

Kamperen in de Midi-Pyrenées

Op deze camping hoef je je zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen, zoals tafeltennissen, paardrijden, badmintonnen en zwemmen. De kinderen kunnen hier hun hart ophalen deze vakantie. Maar ook voor natuurliefhebbers is deze camping absoluut geschikt. De camping ligt dichtbij een natuurpark en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping Sites et Paysages Les Hirondelles voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages Les Hirondelles

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Loupiac

Al Pech
46350 Loupiac

+33 (0)5 65 37 66 25
Duits, Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.