Tendi Domaine du Moulin des Sandaux is een vakantiepark met kleine camping, safaritenten en een zwembad in het departement Gironde van de Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 3,8 ha

Tendi Domaine du Moulin des Sandaux

Tendi Domaine du Moulin des Sandaux is een klein vakantiepark met zwembad in het departement Gironde van de Aquitaine. De kleine camping ligt bij het gehucht Les Sandaux en Saint-André-et-Appelles op ongeveer 5 km van Sainte-Foy-la-Grande. U heeft keuze uit ruime kampeerplaatsen, chalets, cabanas en 5 Tendi safaritenten. Centraal op het domein staat een historische molen uit de 17e eeuw met daarbij het restaurant, een bar, en een gezellig terras met uitzicht op het zwembad. Dwars door het groene domein loopt een klein verfrissend beekje. De Tendi safaritenten staan tussen de fruitbomen aan en met uitzicht op een klein vismeertje. Uiteraard is er op Domaine du Moulin des Sandaux een heerlijk zwembad met apart kinderbad aanwezig. Verder is er voor de kleintjes een speeltuintje. ’s Avonds kunt u in het restaurant of op het terras heerlijk genieten van de rijke gastronomie, streekproducten en lokale wijnen. In het winkeltje bij de receptie kunnen enkele van deze lokale specialiteiten gekocht worden.

Safaritenten in de Gironde op Domaine du Moulin des Sandaux

Tendi Domaine du Moulin des Sandaux ligt midden in de groene, heuvelachtige omgeving van de Gironde en Dordogne in de regio Aquitaine. De Périgord Pourpre is de oude benaming van de streek rondom Domaine du Moulin des Sandaux en is vernoemd naar de voormalige provincie Périgord. Het domein ligt middenin een groot wijngebied met vele wijnchateau’s. In Sainte-Foy-la-Grande vindt u een bakker, een slager, een supermarkt, diverse restaurants en overige faciliteiten. In de directe omgeving liggen de prachtige oude steden Saint-Émilion, Bergerac en Duras. Saint Émilion is uniek en staat zelfs op de Werelderfgoed lijst van Unesco. De streek is rijk aan historische gebouwen, middeleeuwse kastelen en prehistorische sites, zoals het kasteel van Monbazillac en de vallei van Les Eyzies. Het gebied biedt diverse mogelijkheden voor allerlei sportieve activiteiten, zoals kanoën, wandelen, fietsen en mountainbiken. En vergeet vooral niet de prachtige wijnroutes in en rondom het wijngebied Entre deux Mers.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Tendi Domaine du Moulin des Sandaux bij:

Tendi Domaine du Moulin des Sandaux

Frankrijk Aquitaine Gironde Saint-André-et-Appelles

Lodge Concepts Nederland BV/Tendi
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

+31 (0)72 751 37 51
Engels, Frans
mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.