Alle foto's

Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac

Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac is dé plek voor een familievakantie in het mooie Espalion in Aveyron. Dit park is gelegen in de voormalige regio Midi-Pyrénées en bevindt zich in een mooie bosrijke en groene omgeving. Met 42 huisjes om te huren en een verwarmd zwembad heb je bij Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac een relaxte vakantie waar ook genoeg te doen is.

Animatie bij Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac

De huisjes van Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac zijn ingericht met een uitgeruste keuken, badkamer met toilet en niet één, maar twee terrassen! Daarnaast heeft iedere accommodatie een televisie en heb je de mogelijkheid om baby spullen te huren. Ook beschikt Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac over een verwarmd zwembad met een apart kinderbadje, een bibliotheek, een kun je verschillende sporten uitoefenen, zoals ping-pong, voetbal, basketbal en jeu de boules.

Ontdek Espalion en andere nabijgelegen steden

Niet alleen op Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac, maar ook in de omgeving is er zat te beleven. De winkels van Espalion liggen op maar 1.5 kilometer van Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac verwijderd. Ook zit er op 30 kilometer het Rodez trein station, vanaf waar je een dagje weg kunt. Verder kun je verschillende andere activiteiten doen, zoals vissen, wandelen of fietsen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac voor je op een rij gezet:

Village De Vacances Aux Portes Des Monts D’aubrac
Frankrijk Occitanië Aveyron Espalion

66 Av. de Saint-Pierre, 12500 Espalion

Engels, Frans

Contactformulier

Blurred map of Europe