Meer foto's

Village Huttopia Sud Ardeche

Village Huttopia Sud Ardeche is een mooie familiecamping gelegen in het zuiden van de Ardèche. Een fijne camping voor liefhebbers van natuur en rust en met een mooi ontmoetingscentrum voor alle campinggasten. Deze camping beschikt over mooie ruime kampeerplekken. Elke kampeerplek heeft een picknicktafel waar je gezellig met elkaar aan kan eten in de buitenlucht of een spel kan spelen. Er zijn meerdere campingplaatsen, gelegen bij het ontmoetingscentrum, het zwembad of meer afgelegen en privé. Het is ook mogelijk om een safaritent te huren bij Huttopia Sud Ardècheg, deze tenten zijn al helemaal ingericht en ruim opgezet. Als je aankomt bij de camping hoef je niet meer heel de tent op te zetten, maar kun je gelijk het zwembad induiken!

Luxe kamperen in de Ardèche

Huttopia Sud Ardèche beschikt over twee zwembaden, waarvan er een verwarmd is, een een peuterbadje. Zo kan het hele gezin kan genieten van waterpret en van de warme zon in de Ardèche. Of lekker relaxen op de ligstoelen aan het zwembad en genieten van een prachtige uitzicht op de bergen. Camping Huttopia Sud Ardèche ligt op 5 kilometer afstand van de Pont d’Arc en de Gorges de l’Ardèche, je kunt vanaf de camping afvaren met een kano om bij dit prachtige natuurverschijnsel uit te komen. In het hoogseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren. Lekker knutselen, hutten bouwen en andere leuke activiteiten doen met elkaar. En eet een lekkere pizza op het terras met uitzicht op het zwembad. Ook is er een campingwinkel en een broodservice.

Overige information van deze accommodatie

Boek Village Huttopia Sud Ardèche op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Village Huttopia Sud Ardèche
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vagnas

RD 217, 07150 Vagnas

Engels, Frans
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe