Yelloh! Village Camping Les Rivages

Camping Les Rivages is een ontspannen gezinscamping aan de rand van de rivier de Dourbie in de prachtige regio van de Midi-Pyreneeën. Het verwarmde zwembad met peuterbad en de spa zijn de start van een heerlijke vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen zijn opgedeeld in drie typen: rivierplaatsen, natuurplaatsen en privilegeplaatsen. Zo is er voor ieder wat wils, of u nu ’s morgens meteen een duik in de rivier wilt nemen of wilt genieten van alle comfort. Over de gehele camping kunt u gebruikmaken van Wi-Fi. Het animatieteam op camping Les Rivages verwelkomt de gasten bij aankomst. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar is er een Kids Club met sportieve activiteiten, wedstrijdjes en spektakels. Iedereen kan meegenieten van de gezellige animatie in de avonduren.

Camping Les Rivages in Aveyron

Op de rivier de Dourbie maakt u mooie tochten per kano of per kajak. Echte durfallen wagen hun kans tijdens een cursus parapenten. Wandelaars beleven de vakantie van hun leven op de vele wandelpaden die dwars door de prachtige natuur lopen. Ontdek een oude spoorlijn op een unieke manier: per fiets. Een tocht door tunnels in de Cernon-vallei in Sainte-Eulalie de Cernon is ook een aanrader en niet ver van camping Les Rivages.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Camping Les Rivages voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Camping Les Rivages
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Millau

Avenue de l’Aigoual, 12100 Millau

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Is dit jouw camping? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

2 Beoordelingen

Beoordeling schrijven
  1. Heel aangename camping

    Heel aangename camping met mooie locatie aan de rivier met veel voor de kinderen. En lekker restaurant.

    Gereisd met vrienden in juli 2017.

  2. Leuke camping aan rivier

    Zijn hier met drie kinderen in de leeftijd van 10 ,11 en 15 jaar geweest en het is een leuke camping met leuk zwembad en rivier! Millau is een geweldige stad met de fantastische brug en erg mooie natuur.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe