Algemene gegevens

Staanplaatsen: 128
Huuraccommodaties: 404
Kampeerterrein: 13 ha

Camping La Petite Camargue

Camping La Petite Camargue is een moderne 5-sterren camping in Aigues-Mortes, een plaats in de Languedoc-Roussillon, de streek bekend om haar Zuid-Franse strandplezier. De camping mag luxe genoemd worden door de vele afwisselende faciliteiten én hierin de extra aandacht voor de doelgroep tieners. Animatie voor de kleinsten of op tienerniveau, ze zullen zich volop vermaken. Een hippe disco biedt de gelegenheid om de tieners zich volledig moe te swingen! Op de campingplaatsen geniet u van schaduw en afbakening. Een speeltuin, manege, groot buitenzwembad, peuterbad, whirlpool of sportterrein, het is allemaal bij de hand. Ook voor uw eetgemak kunt u hier rekenen op diverse mogelijkheden:een snackbar, pizzeria, restaurant, vers brood. Heeft u ondanks al dit gemak toch zin even de omgeving te verkennen, de camping biedt u verschillende fietsroutes. Een wifipunt en verscheidene computers zorgen ervoor dat u online gewoon contact kunt houden met het thuisfront.

Familiecamping La Petite Camargue in de Languedoc-Roussillon

De camping voorziet in sportieve en spannende tours in de Camargue. Uiteraard zal u genieten van de prachtige stranden op 3,5 km afstand. Maar vergeet vooral ook niet de diverse watersporten die u kunt beoefenen op een meer op slechts 3,2 km. Zeilen, windsurfen, surfen, wakeboarden, kitesurfen, paddle boarden, vissen, duiken, elke waterrat is als een vis in het water, ‘peniche’. Voor de landratten onder ons: ontdek la Camargue in een 4×4, een quad, vergeet daarbij niet de thalassothérapie, of het golf terrein (18 holes) op 15 mn. Middeleeuwse sferen opsnuifen kan op de markt van d’Aigues-Mortes.

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village La Petite Camargue voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village La Petite Camargue

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard

30220 Aigues-Mortes

+33 (0)4 66 53 98 98
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Is dit jouw camping? Neem dan contact met ons op.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.