De mooiste campings aan zee

Geniet van lange stranddagen en schuif aan het einde van de dag aan in het camping restaurant of kook zelf een maaltijd bij de tent. Bekijk 6 mooie campings gelegen direct aan of nabij de zee.

Camping aan de Côte d’Azur

Camp du Domaine ligt bij het schilderachtige bloemendorp Bormes-les-Mimosas aan de Côte d’Azur. De camping heeft een eigen zandstrand en beschikt over twee restaurants en een leuk animatieprogramma in de zomer.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Familiecamping aan de Atlantische Oceaan

Leuke familie midden in een bos aan de Atlantische Oceaan. Flower Camping Les Loges ligt op slechts 150 meter van het strand en de zee. Er is een wellness, zwembad en animatieprogramma in het hoogseizoen.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping op een eiland in de Vendée

Rustige natuurcamping gelegen op het eiland Île de Noirmoutier in de Vendée. Camping De la Bosse biedt directe toegang tot de zee en het haventje. Je kunt er volop genieten van rust, strand en natuur.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Camping aan de Bretonse kust

Camping Les Îles is een gezellige familiecamping in de Morbihan met directe toegang tot een fijn zandstrand aan de zee. Er zijn kampeerplaatsen met zeezicht te boeken en de camping heeft een heerlijk zwembad.

Camping Huttopia Arcachon

Camping Huttopia Arcachon – het hele jaar geopend! Schitterende camping onder de pijnbomen, midden in Arcachon op enkele minuten van de stranden… De camping heet u van harte welkom in het hart van een majestueus dennenbos, op slechts 15 minuten fietsen van de stranden in de baai van Arcachon en op 15 minuten rijden van de indrukwekkende Dune du Pilat. U zult zich meteen thuis voelen op één van de mooie schaduwrijke staanplaatsen of in één van de nieuwe accommodaties. Ter plaatse profiteert u volop van de vele activiteiten en uitstapjes: fietsen, surfen, zeilen, oesters en zeevruchten proeven, boottochtjes…

Camping op een landtong in Bretagne

RCN Port l’Epine is een kleine gezinscamping gelegen op een landtong aan de Atlantische Oceaan. Het uitzicht op de zee, het Nederlandssprekende recreatieteam en de prachtige ligging in de baai maken de camping uniek.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Lees ook: