In Zuid-Frankrijk vind je tal van prachtige campings. Van de Côte d’Azur tot aan de Franse Pyreneeën. Bekijk hier 6 mooie campings in Zuid-Frankrijk.

Alle campings in Zuid-Frankrijk

Camping La Tuque ★★★

Genieten op Camping La Tuque begint ’s ochtends al met een vers croissantje. Struinen over de brocantes, vide greniers en levendige avondmarkten. Bezoek aan authentieke dorpjes, wandelen door de wijnvelden en voor liefhebbers een wijnproeverij, dat zijn de typische activiteiten van het Zuid-Franse departement Lot.

Bekijk Camping La Tuque

Little Carpe Diem ★★★

Welkom op Little Carpe Diem – het kleine Provençaalse paradijs van Mélanie en Sylvain! Kom nieuwe energie opdoen op onze natuurlijke eco-camping in de Haute-Provence tussen de Luberon en Verdon, midden tussen de honderd jaar oude olijfbomen en in de zachte zon van de Durance. Luxe, rust, schoonheid en sereniteit!

Bekijk Little Carpe Diem

Camping Étang de la Bonde ★★★

Camping Étang de la Bonde ligt aan een meer met zandstrand in de Provence. In het meer kun je lekker suppen, zwemmen en waterfietsen. De camping ligt op een uur van Marseille en Avignon en in de omgeving vind je veel authentieke Provençaalse dorpjes.

Bekijk Camping Étang de la Bonde

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, LuxCamp & MyCamping.com

Camping Le Peyrelade ★★★★

In de Gorges du Tarn vind je een fraai gelegen camping aan de oever van een rivier in de Aveyron en met op de achtergrond het kasteel de Peyrelade. Camping Le Peyrelade is een heerlijke plek om te vissen, zwemmen en kanotochten op de rivier te maken.

Camping Le Peyrelade

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Camping de Martinière ★★★

Beleef een vakantie te midden van de bergen en prachtige natuur op Camping de Martinière in de Isère. De camping ligt binnen de muren van een typische Kartuizerboederij tussen Grenoble en Chambéry.

Camping de Martinière

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping La Baie des Anges ★★★★

Aan de Côte d’Azur tussen Marseille en Toulon vind je Camping La Baie des Anges. De camping ligt vlak bij de zee en het strand, waar je een aantal tentjes en surfscholen vindt die surfplanken en jetski’s verhuren.

Camping La Baie des Anges

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, LuxCamp & MyCamping.com

Lees ook: