10 campings bij Nederlanders

Boek nu een kampeervakantie op een camping in Frankrijk met een Nederlandse eigenaar en geniet van het Franse leven zonder taalbarrière!

1. Camping La Peyrugue

Deze familiecamping in de Dordogne ligt op een heuvel met prachtig uitzicht op een oud kasteel. Kampeerplaatsen in het bos. Mooie faciliteiten voor kinderen, tieners en volwassenen.

Meer informatie

2. Camping des Alouettes

Op deze gezellige camping in de Limousin voelt u zich snel thuis door de ontspannen sfeer. Geniet van rust, ruimte, natuur en gastvrijheid. Er is een zwembad, speeltuin en bar.

Meer informatie

3. Village de vacances Bosc Nègre

Dit kindvriendelijke vakantiepark ligt aan een rivier in de Dordogne. Een prachtige omgeving, mooie bezienswaardigheden en activiteiten voor kinderen op de camping.

Meer informatie

4. Camping Le Domaine du Castex

Een groene, gastvrije camping in de Gers. Het landschap van ‘Bas-Armagnac’ schept een fijne sfeer op het terrein. De eigenaren nodigen u uit voor een table d’hôtes met streekproducten.

Meer informatie

5. Camping Eurosol

Een mooie familiecamping in Landes aan zee. Veel sportieve activiteiten mogelijk op het terrein, zoals tafeltennissen, volleyballen, basketballen, speeltuinen en fitness. De Nederlandse eigenaren organiseren veel leuke activiteiten voor jong en oud.

Meer informatie

6. Camping Les Tourterelles

Deze prachtige natuurcamping ligt in het hart van de Périgord in de Dordogne. Een bebost terrein van 12 hectare waar u helemaal tot rust komt. In de omgeving kunt u wandelen, vissen, fietsen en paardrijden.

Meer informatie

7. Village de la Guyonnière

Een familiecamping van Nederlandse eigenaren in de Vendée. Deze camping ligt dichtbij Lac du Jaunay en bij de Atlantische kust. Er is een spa op het terrein en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud!

Meer informatie

8. Camping La Grande Tortue

Deze kindvriendelijke camping ligt in het hart van de Loire. Bezoek bekende kastelen en geniet van de cultuur van deze regio. Kinderen kunnen zich uitleven op de camping met sportieve activiteiten.

Meer informatie

9. Camping La Clos Auroy

Een mooie camping in Auvergne omringd door water, bergen en vulkanen. Op het terrein is een waterpark met glijbanen, een snackbar en een mooie speeltuin voor de kinderen.

Meer informatie

10. Camping Les Charmes

Deze groene camping ligt tussen Sarlat en de Dordognevallei in de Dordogne. Op de camping vindt u rust en gezelligheid midden in de natuur. Maak gebruik van mooie faciliteiten, zoals het zwembad, de tennisbaan en een speeltuin.

Meer informatie

Meer campings met een Nederlandse eigenaar?

Ben je benieuwd naar meer campings met een Nederlandse eigenaar in Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle campings bij Nederlanders in Frankrijk op onze website.

Campings bij Nederlanders