Welkom bij Les Castels

Luxe campings op de mooiste plekjes van Frankrijk

De 4- en 5-sterren campings van Les Castels behoren tot de mooiste van Frankrijk. Uitzonderlijke plaatsen wachten je op voor een weekend of een vakantie met het hele gezin op een luxe camping in een groene omgeving! Of je nu meer van het platteland, de zee of de bergen houdt, je vindt altijd de 4- of 5-sterrencamping die bij je wensen past. Met het hele gezin of met z’n tweeën, er is voor ieder wat wils bij Les Castels!

Bekijk alle Les Castels campings

Les Castels: Luxe campings in Frankrijk

Campings van Les Castels in Frankrijk

De 4- en 5-sterren campings van Les Castels vormen al meer dan 60 jaar de mooiste campingterreinen van Frankrijk. Les Castels liggen op ongerepte terreinen rond indrukwekkende oude kastelen en landhuizen of op bijzondere locaties in een unieke natuuromgeving. De luxe campings van Les Castels in Frankrijk, waar cultuur en geschiedenis samenkomen, heten je welkom voor een tussenstop, een campingweekend of vakantie met  de kinderen in een groene en prachtige omgeving. Geniet van de Franse levenskunst, en leef als god in Frankrijk. Ontdek de sterrencampings van onze bestemmingen verspreid over heel Frankrijk. Geniet van een vakantie in de natuur en maak gebruik van diensten en activiteiten op onze luxe campings.

Ervaar het luxe kamperen in Frankrijk!

Is voor jou een campingvakantie zonder comfort, zonder zwembad, waterpark, waterglijbaan, animaties voor kinderen, restaurant of Wi-Fi ondenkbaar? Kies dan de camping van Les Castels die bij jouw type vakantie past! Deze campings in alle uithoeken van Frankrijk hebben een ruim aanbod van activiteiten, faciliteiten en luxe diensten. Restaurant, strand, kinderclub, bezoekjes aan pittoreske dorpjes, kookworkshops, golfslagbad: er is voor ieder wat wils. De zwembaden van onze waterparken hebben toezicht en zijn geschikt voor alle leeftijden. In een stacaravan of chalet: onze comfortabele accommodaties bieden alle kwaliteitsdiensten die je kunt verwachten van een luxe camping met activiteiten en een waterpark, voor een unieke vakantie in Frankrijk. Er is overal aan gedacht om jou de garantie te bieden van een geslaagde vakantie op een luxe camping in Franse sferen.

Bekijk alle Les Castels Campings