Vorstelijk kamperen in Frankrijk

Als wij de koning zouden mogen adviseren bij zijn volgende vakantie? Dan raden wij Zijne Majesteit de Koning onderstaande campings in Frankrijk zeker aan!

1. Camping Les Princes d’Orange

Zin in een 4 sterren camping in een mooie omgeving van de Provence, met comfortabele huurmogelijkheden, een familiale sfeer en hoog kwalitatief materiaal? Dan is Camping Les Princes d’Orange ideaal voor u!

Meer informatie

2. Panorama du Pyla

Liever de Oceaan, de zeelucht en duinen? Vier dan uw vakantie op Panorama du Pyla gelegen in een uniek natuurgebied in de Gironde, met een weergaloos uitzicht op de zee en een onvergetelijke zonsondergang.

Meer informatie

3. Parc du Val de Loire

Op Parc du Val de Loire beleeft u een vorstelijke vakantie. Ontdek het mooie aquapark, met glijbanen, peuterbad, het restaurant en de bar. Bezoek een van de kastelen in de Vallée du Rois.

Meer informatie

4. Castel La Garangeoire

Ontvang een warm en persoonlijk onthaal zoals “thuis” bij La Garngeoire. De ideale uitvalsbasis voor het verkennen van glooiende heuvels, meren, visrijke vijvers en het onbekende erfgoed van de Vendée.

Meer informatie

5. Camping Le Haras

Ontdekt de charme van deze familiecamping gelegen in een groene oase van rust, tussen zee en de Pyreneeën. Ideaal gelegen om het departement en het noorden van Spanje te ontdekken.

Meer informatie