Campings open in de herfstvakantie

De herfstvakantie is ideaal voor het verkennen van de natuur en bezienswaardigheden in Frankrijk. Bekijk 7 campings open in de herfstvakantie.

Natuurcamping in Bretagne

Rives Nature is een natuurcamping gelegen aan de oevers van een rivier te midden van de natuur in de Ille-et-Vilaine in Bretagne. In de herfst kun je champignons zoeken onder begeleiding van een gids.

Prijzen en beschikbaarheid: Booking.com

Herfstvakantie op Corsica

Corsica heeft een mild klimaat in de herfst. Je kunt er genieten van wandelingen in de natuur en leuke stadjes en dorpjes. Ontdek Corsica vanaf Camping Sagone, gelegen aan de westkant van het eiland, op een uur van de hoofdstad Ajaccio.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping met uitzicht op de Vogezen

Camping Seasonova Les Vosges du Nord is een camping in de Elzas. De camping heeft uitzicht op de Vogezen en in de directe omgeving vind je een kuuroord omgeven door een bos. Ideaal voor een ontspannen herfstvakantie!

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

Kleinschalige camping in Normandië

Camping Les Voiles is een kleinschalige camping in Normandië, niet ver van de betoverende Baie de Somme en de zee. Ontdek de havenstad Le Tréport en de indrukwekkende kliffen die soms wel 100 meter hoog zijn.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Kleine camping in de Dordogne

Bekend om zijn kastelen, grotten en gastronomie, is de Dordogne een geweldige herfstbestemming. De lagere drukte geeft je de kans om te genieten van de lokale keuken en het prachtige landschap. Ontdek het vanaf de kleine Camping La Nouvelle Croz.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps & MyCamping.com

Gezellige familiecamping in Zuid-Frankrijk

Zoek je het in de herfstvakantie wat zuidelijker op? RCN Domaine de la Noguière ligt bij Le Muy in Zuid-Frankrijk, op 30 minuten van de Middellandse Zee, dichtbij mondaine steden als Cannes, Nice en Monaco.

Camping Huttopia Les Châteaux

Herfstvakantie in de Loire, dat betekent: kastelen bezoeken, wijngaarden ontdekken en wandelen in de natuur. Camping Huttopia Les Châteaux ligt aan de rand van de bossen van de Sologne en op korte afstand van twee van de meest bezochte kastelen van Frankrijk. De gezinsvriendelijke camping is voorzien van staanplaatsen en huuraccommodaties. Tot de faciliteiten van de natuurcamping behoren een verwarmd binnenzwembad, fiets- en e-bikeverhuur en een tennisbaan. In het dorp Bracieux, op slechts 300 m afstand, zijn tal van winkels en restaurants te ontdekken.

Lees ook: