8x Kamperen op een riviercamping in Zuid-Frankrijk

In Zuid-Frankrijk vind je de mooiste rivieren, die worden omringd door leuke stadjes en groene bergen. In deze nieuwsbrief vind je acht leuke campings en kun je alvast wat inspiratie op doen voor je volgende zomervakantie!

Alle campings aan een rivier in Zuid-Frankrijk

Terug naar het: Camping Frankrijk blog

1. Camping La Riviera ★★★★

Heerlijke familiecamping gelegen aan de oever van de rivier de Ardèche, waar je kunt genieten van zandstranden en groene natuur. In de Gorges d’Ardèche kun je heerlijk wandelen en mooie kanotochten maken. Camping La Riviera beschikt over een fijn zwembad en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

2. Camping Le Garrit ★★★

Mooie familiecamping gelegen aan de oever van de rivier de Dordogne, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Bij Camping Le Garrit vind je een kiezelstrandje en er is een zwembad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. De camping heeft een mooie tuin, waar je lekker kunt zitten.

Meer informatie

3. Camping Sites et Paysages Le Moulin ★★★★

Groene gezinscamping gelegen aan de oever van de rivier de Garonne, aan de voet van de Pyreneeën. Camping Sites et Paysages Le Moulin wordt omringd door bergen van de Haute-Garonne, waar je prachtig kunt wandelen. De camping heeft een fijn zwembad en er worden talloze leuke activiteiten georganiseerd.

Meer informatie

4. Camping Beau Rivage

Fijne gezinscamping, direct aan de rivier gelegen in de Gard, heeft nog mooie plaatsen vrij in het hoogseizoen! We hebben een fijn zwembad, leuke animatie en een overheerlijk restaurant. Vind je het leuk om wat te doen in de vakantie dan kun je bij ons alle kanten op en hoef je je geen dag te vervelen! De kampeerplaatsen op camping Beau Rivage zijn ruim, meest schaduwrijk, en veel met uitzicht naar de rivier. Ook zijn er volop Nederlandse kinderen en veel gezelligheid! Kortom… kom naar camping Beau Rivage in Cardet, we zullen je van harte verwelkomen!

Meer informatie

5. Domaine Les Fleurs D’Agde ★★★★

Grote familiecamping gelegen aan de oever van de rivier de Hérault, vlakbij de stranden van de Middellandse Zee, in het stadje Agde. Domaine Les Fleurs D’Agde beschikt over een heerlijk zwemparadijs met glijbanen. Er wordt een leuk animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud.

Meer informatie

6. Camping La Salendrinque ★★★

Rustige familiecamping met zwembad gelegen aan een rivier in de Cevennen in het departement de Gard. Camping La Salendrinque beschikt over huuraccommodaties (stacaravans, chalets, en lodgetenten) en een campingterrein met kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten.

Meer informatie

7. Camping Le Capelan ★★★★

Groene gezinscamping in het hart van een natuurpark tussen de Gorges du Tarn en de la Jonte in de Lozère. Camping Le Capelan is een ideale vakantieplaats voor liefhebbers van bergsporten, wandelen en de gezonde buitenlucht in de vrije natuur.

Meer informatie

8. Camping Mille Etoiles ★★

Rustige camping midden in de natuur gelegen in de Ardèche. Camping Mille Etoiles ligt midden in het natuurreservaat van de Gorges de l’Ardèche. Op deze camping kom je helemaal tot rust in het laag- en middenseizoen, in het hoogseizoen is de camping ideaal voor sportieve kampeerders die van een uitdaging houden.

Meer informatie

Lees ook:

 

Terug naar het: Camping Frankrijk blog