10x Kamperen aan de Côte d’Azur

De Côte d’Azur is een populaire kampeerstreek aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van Frankrijk. Het gebied heeft heerlijke zandstranden, azuurblauwe zee, gezellige badplaatsen, indrukwekkende natuur, pittoreske en kleurrijke dorpjes. Ontdek hier 10 mooie campings aan de Côte d’Azur.

Bekijk hier alle camping in de Provence -Alpes-Côte d’Azur

1. Camping Les Mûres ★★★★

Strandcamping direct aan zee met uitzicht op Saint-Tropez aan de Côte d’Azur. Naast traditioneel kamperen kun je ook je vakantie doorbrengen in een van de comfortabele mobilhomes. Verder heeft Camping Les Mûres een jeu de boulesterrein, sportveld, animatie, restaurant, en een kruidenierswinkel.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

2. Camping Esterel Caravaning

Luxe 5 sterrencamping met zwembad aan de Côte d’Azur op enkele minuten van de stranden bij Saint-Raphaël en Agay. Op Esterel Caravaning zijn 5 zwembaden, een restaurant met bar, snackbar en winkel aanwezig. Huur een staanplaats of luxe accommodatie.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Vacenceselect, Allcamps, ACSI Eurocampings, Lux-Camp of Boek Direct

3. Camping Marius ★★★

Kleine familiecamping met directe toegang tot het strand aan de Côte Bleue tussen Marseille en natuurpark de Camargue. Naast staanplaatsen kun je er ook chalets en bungalowtenten huren. Verder heeft Camping Marius een wellnessruimte, speeltuin, animatie, restaurant en je kunt deelnemen aan yogalessen.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

4. Camping Les Pinèdes ★★★★

Rustige camping in de Alpes-Maritimes op slechts 7 kilometer van de stranden aan de Côte d’Azur. Op de camping kun je kamperen of een stacaravan huren. Camping Les Pinèdes heeft een grote speeltuin, animatie, een openlucht zwembad, een multisportterein en tafeltennistafel. Een lekkere maaltijd kun je eten bij het sfeervolle restaurantje.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Campings.com of Boek Direct

5. Camping La Tour Fondue

Charmante gezinscamping aan de Middellandse Zee en het strand in de Var. Camping La Tour Fondue beschikt over ruime kampeerplaatsen en stacaravans. Tijdens het seizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd op camping La Tour Fondue zoals voetbaltoernooien, jeu de boules wedstrijden en zeekajakken.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

6. Camping Camp du Domaine ★★★★★

Zeer grote camping in de Var gelegen aan de Middellandse Zee. De familiecamping beschikt over bungalows, camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans. Camping Camp du Domaine heeft een voetbalveld, tennisbaan, speeltuin, wellness, verschillende restaurantjes en een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

7. Camping De Ceyreste ★★★★

Gezinscamping tussen de Var en de Bouches-du-Rhône op 3,5 kilometer van de baai van La Ciotat. De kampeerplaatsen, lodgetenten en stacaravans liggen verspreid over terrassen en zijn schaduwrijk. Jong en oud genieten van verkoeling in het zwembad. glijbanen, waterspeeltuin en peuterbad. Op Camping De Ceyreste vind je tevens een tennisbaan, broodservice, een campingwinkel en een restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping of Boek Direct

8. Camping Domaine de La Bergerie ★★★★★

Grote en overcomplete camping met verwarmd zwemparadijs en tennisbanen op 10 min van de Middellandse Zee aan de Côte d’Azur in de Var. Het enorme verwarmde zwemparadijs met meerdere waterglijbanen én het waterspeelparadijs biedt urenlang waterpret voor jong en oud. Bovendien heeft Camping Domaine de La Bergerie verschillende sportvelden, een kinderboerderij, animatie, campingwinkel en een gezellig restaurant.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping, Allcamps, LuxCamp, ACSI Eurocampings of Boek Direct

9. Camping Cros de Mouton ★★★★

Aangename camping met zwembad in Cavalaire-sur-Mer aan de Côte d’Azur. Camping Cros de Mouton heeft een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en beschikt over schaduwrijke kampeerplaatsen, chalets en mobilhomes. In het hoogseizoen worden thema-avonden met cabaret, live-muziek, dans en karaoke georganiseerd.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

10. Camping La Plage du Dramont ★★★

Fijne familiecamping met zwembad, direct gelegen aan de zee tussen Saint-Rapahaël en Agay. De kampeerplaatsen liggen gescheiden van de luxe huuraccommodaties op een lichthellend kampeerterrein. Camping La Plage du Dramont heeft een multifunctioneel sportveld, duikschool, animatie voor de kids en muziek en thema-avonden.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Boek Direct

Lees ook: