Camping aanmelden

Vermelding op Campingfrankrijk.eu

De betaalde vermelding op Campingfrankrijk.eu bestaat uit een unieke pagina op onze website met een link (knop) naar je eigen website foto’s (slider) en een omschrijving van de camping. Op de pagina staan de belangrijkste kenmerken en faciliteiten van de camping, de contactgegevens en locatie op de kaart. Tenslotte kunnen bezoekers contact opnemen via het contactformulier dat gekoppeld is aan je eigen e-mailadres. Onze ervaring is dat de meeste bezoekers doorklikken naar de website van de camping.

Tarief: 125 euro per jaar

* Het tarief is ex btw. Heb je een bedrijf binnen de de EU en kun je een geldig btw nummer overhandigen? Dan verleggen wij de btw.

Meld hier je camping aan

Breid je vermelding uit

Maak je gebruik van bovenstaande vermelding dan heb je toegang tot verschillende opties voor meer zichtbaarheid. Klik op de optie voor meer informatie en tarief.

Lees meer over de extra opties

De voordelen van een vermelding

1. Profiteer van ons netwerk

Omdat Campingfrankrijk.eu onderdeel uitmaakt van het Reiscompany netwerk profiteer je van onze werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan dagelijks nieuwe content, interne linkbuilding, wekelijks nieuw aanbod, dagelijks nieuwe blogberichten op onze sites, regelmatig technische optimalisaties en vernieuwingen.

Ontdek hier de sites in ons netwerk

2. Bekijk website knop

Op alle archiefpagina’s en op verschillende plekken van je eigen campingpagina staan knoppen die direct doorlinken naar je eigen website. Hiermee kunnen bezoekers sneller en gemakkelijker contact met je opnemen en meer informatie vinden.

3. SEO optimalisatie

Om er voor te zorgen dat je campingpagina zo aantrekkelijk mogelijk is controleert en vult onze redactie de uitgebreide omschrijving aan als dat nodig is. Hierdoor wordt je beter gevonden (ook in de zoekmachines).

4. Onbeperkt foto’s

Als partner van Campingfrankrijk.eu kun je onbeperkt foto’s tonen op je campingpagina. Overigens adviseren wij maximaal 26 foto’s. Onze stelling is dat je met deze hoeveelheid een mooie presentatie kunt geven.

5. Promotievideo

Beschik je over een promotievideo? Dan kun je deze tonen op je persoonlijk pagina. Hiermee kun je aan onze bezoekers nog beter laten zien hoe leuk je camping écht is!

6. Contactformulier

Omdat er meerder wegen naar Rome leiden, kunnen bezoekers naast de bekijk website knop ook gebruikmaken van het contactformulier. Je ontvangt de gegevens in je eigen mail.

7. Inzet socials

Gedurende het hele jaar zijn wij actief op onze sociale mediakanalen (Instagram, Facebook en Pinterest). Op de kanalen gebruiken wij foto’s en vermeldingen van onze partners.

8. Toegang tot aanvullende opties

Maak je gebruik van een betaalde vermelding dan heb je toegang tot verschillende opties voor meer zichtbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan toppositie, nieuwsbrieven en doorplaatsingen.

Bekijk hier alle extra opties

9. Interne vindbaarheid op de site

Wij zorgen voor een goede interne vindbaarheid op onze site. Elke regio, departement, gemeente, gebied, kenmerk en faciliteit heeft een unieke url met eigen zoekfilter. De url is vindbaar in de zoekmachines en op te roepen via de verschillende pagina’s op onze site. Kortom hoe vollediger jouw kenmerken en faciliteiten zijn ingevuld, des te beter de campingpagina op onze website en in de zoekmachines gevonden wordt!

10. Vindbaarheid in de zoekmachines

Om ervoor te zorgen dat de campingpagina goed wordt gevonden in de zoekmachines, maakt de redactie van Campingfrankrijk.eu de campingpagina voor jou. Wij optimaliseren de uitgebreide omschrijving met onze SEO-kennis. Hierdoor wordt de campingpagina beter gevonden (ook in de zoekmachines).

Voeg hier je camping toe