Camping Des Haras

Camping des Haras in Touques is een leuke gezinscamping in Normandië aan de rand van de beroemde badplaats Deauville en de kust van de Calvados. De gezellige, kindvriendelijke camping des Haras heeft een aantal ruime kampeerplaatsen en met zon en schaduw. U kunt los van kampeerplaats tevens verschillende stacaravans huren. Camping des Haras beschikt over een verwarmd buitenzwembad, kinderbad en tennisbaan. Op de camping is voldoende vertier voor jon en oud. U kunt u een potje Jeu des Boules spelen, tafeltennissen terwijl de kinderen zich vermaken in het speeltuintje.

Gezinscamping des Haras in Normandië

De badplaats Deauville ligt naast de badplaats Trouville, beiden badplaatsen hebben een enorm lang zandstrand, waar een goede sfeer heerst. In de omgeving van camping des Haras liggen de bekende badplaatsen Honfleur en Houlgate. De D-Day landingsstranden, oorlogsmonumenten en musea zijn tevens een bezoek waard.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €35 per nacht
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.
Capfun Camping Haras
Frankrijk Normandië Calvados Deauville

Chemin du Calvaire, 14800 Touques

0033 (0)2 31 88 44 84
Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe