Camping Huttopia les Falaises - Normandie in Saint-Pierre-en-Port ligt op 400 meter van het strand in het departement Seine-Maritime in Normandië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Kampeerterrein: 4,2 ha
Hoogte: 80 m

Camping Huttopia les Falaises – Normandie

Camping Huttopia les Falaises – Normandie in Saint-Pierre-en-Port ligt op 400 meter van het strand in het departement Seine-Maritime in Normandië. De camping heeft 170 kampeerplaatsen met uitzicht over de zee. Ontdek de Normandische kust ‘Côte d’Albâtre’ en het dorp Saint-Pierre-en-Port.

Tussen de impressionisten in Normandië

Laat u verrassen door de charme van de kust van Normandië, of u nu de Mont-Saint-Michel, Le Tréport, Deauville, Le Havre, Honfleur of één van de vele kleine dorpen van het Pays d’Auge of du Perche verkent. De regio staat bekend om haar vele symbolische plekken, zoals de kliffen van Etretat, de havens en de kathedraal van Rouen die als inspiratiebron dienden voor Monet en de impressionistische schilders.

Boek een staanplaats of huuraccommodatie op Camping Huttopia les Falaises - Normandie bij:

Camping Huttopia les Falaises – Normandie

Frankrijk Normandië Seine-Maritime Saint-Pierre-en-Port

130 Rue du Camping
76540 Saint-Pierre-en-Port

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.