Camping Huttopia les Falaises

Camping Huttopia les Falaises – Normandie in Saint-Pierre-en-Port ligt op 400 meter van het strand in het departement Seine-Maritime in Normandië. De camping heeft 170 kampeerplaatsen met uitzicht over de zee. Ontdek de Normandische kust ‘Côte d’Albâtre’ en het dorp Saint-Pierre-en-Port.

Ontdek Normandië vanaf de camping

Een van de must-see plekken van Normandië zijn de stranden van D-Day. D-Day is een belangrijke dag geweest in de geschiedenis van de wereld. Het was namelijk de dag dat de geallieerden de stranden van Normandië bereikte en dat vormde het begin van de bevrijding van Europa.

D-Day stranden en musea

De D-Day-stranden zijn onderverdeeld in 5 stranden, Utah, Omaha, Gold, Juni en Sword. Omaha is één van de bekendste stranden en hier vind je elf monumenten, 2 musea en een Amerikaanse begraafplaats.

Mont-Saint-Michel bezoeken

Ook de toeristische trekpleister Mont Saint-Michel is een aanrader om te bezoeken. Het schiereiland ligt in het zuidwesten van Normandië en wordt verbonden door een brug met het vasteland. Je kunt het eiland met een speciale bus of per voet bereiken. Als het eb is kan je het eiland ook bereiken via het wad.

Krijtrotsen vanÉtretat

De krijtrotsen van Étretat is één van de populairste bezienswaardigheden van Normandië. Deze prachtige rotsen zijn onderdeel van de Côte d’Albâtre dat is gelegen tussen Le Havre en le Tréport. De kustlijn is bezaaid met witte kliffen waar je prachtige wandeltochten kunt maken.

Winkelen en eten in Rouen

Rouen is de hoofdstad van Normandië en is het zeker waard om te ontdekken. De oude stad bestaat uit vakwerkhuizen en het hoogtepunt van de stad is de straat Rue de Gros Horloge. Deze straat staat vol met prachtige huizen en de Gros Horloge, een astronomische klok die mooi versierd is.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia les Falaises voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia les Falaises
Frankrijk Normandië Seine-Maritime Saint-Pierre-en-Port

130 Rue du Camping, 76540 Saint-Pierre-en-Port

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe