Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 77
Kampeerterrein: 3 ha

Camping La Croix du Sud

Camping La Croix du Sud in Ramatuelle is een gezinscamping nabij een strand in de Var in de Alpes-Maritimes. Een rustige camping met gezellige animatie en activiteiten tijdens het hoogseizoen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en er zijn waterpunten in de buurt. Denk er wel aan om een Eurostekker mee te nemen. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen, is het ook mogelijk om een vakantie te boeken in een van de comfortabele huuraccommodaties. Zo kunt u slapen in een stacaravan, mobilhome, chalet of een ingerichte bungalowtent. De camping beschikt over een snackbar met afhaalmaaltijden, een restaurant en een supermarkt voor de kleine boodschappen. Tevens kunt u genieten van vers brood en Franse croissants in de ochtend. Tijdens het hoogseizoen organiseert camping La Croix du Sud vijf halve dagen vol plezier voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar in de kidsclub. Daarnaast er is vier maal per week een gezellige avond voor het hele gezin met dans, muziek en plezier. Wilt u andere campinggasten ontmoeten? Doe dan een spelletje op de jeu de boulesbaan. Voor kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Tevens is er een zwembad aanwezig, tafeltennis en tafelvoetbal. In de recreatieruimte staat een televisie en een biljarttafel. Even actief doen? Ga dan een potje badminton spelen op het badmintonterrein.

Camping La Croix du Sud, kamperen in de Var

Camping La Croix du Sud is gelegen op een schiereiland in de buurt van het prestigieuze Saint-Tropez. Op twee kilometer van de camping liggen de stranden van Pampelonne. U kunt deze ook bereiken via een fietspad of te voet op 25 minuten lopen. Breng ook een bezoekje aan het mooie Provençaalse dorp Ramatuelle en proef de Franse gastvrijheid. Ook het schiereiland Giens en het eiland Porquerolles zijn aanraders. In de stad Toulon geniet u van de historie en de cultuur en kunt u heerlijke Franse specialiteiten proeven.

We hebben een aantal opties voor Campéole Camping La Croix du Sud voor je op een rijtje gezet:

Campéole Camping La Croix du Sud

Frankrijk Provence Var Ramatuelle

Route des Plages CD 93, 83350 Ramatuelle

+33 (0)4 94 55 51 23
Engels, Frans
eind maart - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.